Margot Robbie - de la Harley Quinn, la Regina Elisabeta I

de Cristina Grigore în 25 Apr 2017
Filmul spune povestea vieţii tumultuoase a Mariei Stuart, regina Scoţiei

Actriţa Margot Robbie, starul lui Suicide Squad, a fost aleasă pentru un rol central în Mary Queen of Scots, anunţă Deadline.com. În regia lui Josie Rourke, pelicula va spune povestea Mariei Stuart, regina Scoţiei, cea pe care Elisabeta I o considera cea mai mare ameninţare la tronul Angliei. Saoirse Ronan o va interpreta pe Maria, în vreme ce Margot, după ce negocierile pentru rol vor fi încheiate, va prelua rolul Elisabetei.

De scenariul filmului se ocupă Beau Willimon, creatorul serialului House of Cards. Sursa de inspiraţie este volumul lui John Guy, The True Life of Mary Stuart – povestea unei vieţi tumultoase, plină de intrigi şi poveşti de amor.

Producţia nu a primit încă undă verde, însă odată ce distribuţia se va definitiva – cu cele două actriţe de top în centru – nu doar că filmările vor începe cât mai devreme, anul acesta, dar filmul îşi va găsi, cu siguranţă, loc de cinste în cadrul festivalurilor de film.

Margot Robbie va relua partitura lui Harley Quinn în Gothan City Sirens şi va juca o altă partitură biografică în I, Tonya. Va fi răzbunătoarea Marian, într-un film inspirat din legenda lui Robin Hood, dar şi o misterioasă „doamnă în roşu” în thriller-ul noir Terminal.

Exploreaza subiecte similare:

Margot Robbie, actor, Suicide Squad, Mary Queen of Scots, Gotham City Sirens, I Tonya

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells