Margot Robbie aduce vești proaste despre noul film Pirații din Caraibe

de Gloria Sauciuc în 16 Nov 2022
„Cred că nu vor să îl facă”

Margot Robbie a declarat pentru Vanity Fair că noul Pirații din Caraibe, cu protagonistă feminină, ar fi oprit din producție la Disney. Variety a contactat studiourile pentru comentarii. Filmul a fost anunțat în iunie 2020, afirmându-se că Robbie, nominalizată la Oscar, va juca rolul principal într-un nou film Pirații din Caraibe, sub egida Disney, film cu scenariul semnat de Christina Hodson, care a semnat și Birds of Prey.

„Am avut o idee și am dezvoltat filmul, acum un timp, unul cu protagonistă feminină - nu cu toți eroii femei, dar totuși un gen diferit de poveste - ceva ce ni se părea interesant”, afirma Robbie pentru Vanity Fair despre filmul aflat în dezvoltare la Disney.  „Însă, cred, nu au mai vrut să îl facă...”

Variety anunța în vara lui 2020 că Disney se afla într-un stadiu preliminar cu Pirații lui Robbie, dar și cu un sequel, semnate de către veteranul seriei, Ted Elliott, și de autorul lui Chernobyl, Craig Mazin. Jerry Bruckheimer, cel care a produs toate cele cinci filme Pirații cu Johnny Depp, urma să participe la ambele proiecte. Într-un interviu din mai cu The Sunday Times, Bruckheimer susține că ambele filme au rămas în faza de dezvoltare, iar că seria nu îl are cooptat pe Johnny Depp, în pofida zvonurilor.

Despre Margot Robbie, declara: „Da, suntem în discuții cu Margot Robbie. Dezvoltăm două variante de scenariu pentru Pirații - una cu ea, una fără ea”, vorbea Bruckheimer despre viitorul seriei, iar despre Depp: „Nu (joacă) acum. Mai vedem pe viitor...”

Filmele anterioare din seria Piraților, toate cu Depp în rolul Căpitanului Jack Sparrow, au încasat 1,5 miliarde de dolari în Statele Unite și 3,07 miliarde de dolari internațional, cu piața americană având o pondere tot mai mică. Totalul intern pentru filmul din 2017 Dead Men Tell No Tales a ajuns la 172 de milioane de dolari, în timp ce piețele externe au livrat 622 milioane de dolari. Toate cele cinci filme Pirații au încasat peste 650 de milioane de dolari global, cu Dead Man's Chest și On Stranger Tides ambele depășind pragul de 1 miliard de dolari.

 

Exploreaza subiecte similare:

Margot Robbie

Alte știri din cinema

Zack Snyder a încheiat filmările la Rebel Moon

Universul creat de Zack Snyder este cu un pas mai aproape de sosirea pe Netflix

Varianta întinerită a lui Indiana Jones, în primul trailer Indiana Jones and the Dial of Destiny

Deși acțiunea filmului este încă necunoscută, trailerul sugerează o revenire la clasicele aventuri ale lui Indiana Jones

Amrit Kaur și Pauline Chalamet vorbesc despre The Sex Lives of College Girls, disponibil pe HBO Max

Al doilea sezon a debutat pe HBO în 17 noiembrie și se va încheia pe 15 decembrie

Phoenix. Har/Jar, în premieră la TVR pe 8 decembrie

60 de ani de muzică în 104 minute

Părerea ta

Spune-ţi părerea
renQ pe 29 noiembrie 2022 03:02
Ar fi interesant să vedem o astfel de interpretare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells