Margot Robbie a fost confirmată în noul film al lui Tarantino

de Cristina Grigore în 11 Mai 2018
Actriţa australiană o va interpreta pe Sharon Tate în Once Upon a Time in Hollywood

Al nouălea film din cariera lui Quentin Tarantino, intitulat Once Upon A Time in Hollywood, este deja în atenţia publicului pentru cei doi actori de top ce vor apărea în rolurile centrale, Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt. După mai multe săptămâni în care a fost privită ca preferată pentru rolul lui Sharon Tate, iată că Margot Robbie a fost confirmată în distribuiţie, scrie Deadline.com.  

Nominalizată la Oscar pentru rolul din I, Tonya, Robbie s-a făcut remarcată la Hollywood datorită partiturii din filmul lui Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, în care a jucat tot cu Leonardo DiCaprio. Actriţa australiană şi-a anunţat şi ea participarea în filmul lui Tarantino într-un interviu recent de promovare a ultimei sale pelicule, Terminal.

„Tarantino este unul dintre regizorii mei preferaţi. Am fost dintotdeauna fanul său”, a declarat actriţa. „Îmi plac rolurile secundare. Mi se pare reconfortantă ideea de a nu avea greutatea întregului film pe umerii mei. Este terifiant. Este ca într-unul dintre ultimele filme ale mele, Mary Queen of Scots. Mă bucur să pot spune «Ea este Mary, Regina Scoţiei, şi eu o joc pe Elisabeta I». Este perfect pentru mine. În acest film joc alături de o actriţă pe care o ador, Saoirse Ronan. Când numele filmului este dat de numele personajului tău principal, este înfricoşător”, a mai spus Robbie.

Data de lansare a lui Once Upon a Time in Hollywood a fost stabilită pentru 9 august 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Quentin Tarantino, leonardo dicaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, I Tonya, The Wolf of Wall Street, Martin Scorsese, Mary Queen of Scots

Alte știri din cinema

Coproducţia minoritar românească Donbass, de Serghei Loznitsa, premiată la Cannes

Valeriu Andriuţă joacă rolul unui locuitor din regiunea Donbass

DiCaprio, în rol de preşedinte al SUA. Steven Spielberg îşi doreşte regia biopicului

Cineastul are mai multe producţii în orarul de lucru - printre acestea se află şi noul film Indiana Jones

Serialul animat Unikitty, produs de Warner Bros., debutează la Cartoon Network

Serialul va fi lansat la Cartoon Network luni, 21 mai, iar episoade noi vor fi disponibile de luni până vineri, de la 18:40

Audiţia ciudată ce i-a adus lui Alden Ehrenreich rolul lui Han Solo

Solo: A Star Wars Story se lansează în cinematografele noastre pe…

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells