Margot Robbie a fost confirmată în noul film al lui Tarantino

de Cristina Grigore în 11 Mai 2018
Actriţa australiană o va interpreta pe Sharon Tate în Once Upon a Time in Hollywood

Al nouălea film din cariera lui Quentin Tarantino, intitulat Once Upon A Time in Hollywood, este deja în atenţia publicului pentru cei doi actori de top ce vor apărea în rolurile centrale, Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt. După mai multe săptămâni în care a fost privită ca preferată pentru rolul lui Sharon Tate, iată că Margot Robbie a fost confirmată în distribuiţie, scrie Deadline.com.  

Nominalizată la Oscar pentru rolul din I, Tonya, Robbie s-a făcut remarcată la Hollywood datorită partiturii din filmul lui Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, în care a jucat tot cu Leonardo DiCaprio. Actriţa australiană şi-a anunţat şi ea participarea în filmul lui Tarantino într-un interviu recent de promovare a ultimei sale pelicule, Terminal.

„Tarantino este unul dintre regizorii mei preferaţi. Am fost dintotdeauna fanul său”, a declarat actriţa. „Îmi plac rolurile secundare. Mi se pare reconfortantă ideea de a nu avea greutatea întregului film pe umerii mei. Este terifiant. Este ca într-unul dintre ultimele filme ale mele, Mary Queen of Scots. Mă bucur să pot spune «Ea este Mary, Regina Scoţiei, şi eu o joc pe Elisabeta I». Este perfect pentru mine. În acest film joc alături de o actriţă pe care o ador, Saoirse Ronan. Când numele filmului este dat de numele personajului tău principal, este înfricoşător”, a mai spus Robbie.

Data de lansare a lui Once Upon a Time in Hollywood a fost stabilită pentru 9 august 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Quentin Tarantino, leonardo dicaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, I Tonya, The Wolf of Wall Street, Martin Scorsese, Mary Queen of Scots

Alte știri din cinema

Se face un serial după Rashômon, film de referință al cinematografiei nipone

Rashômon este un film psihologic unic despre relativitatea realităţii percepute de fiecare dintre oameni

George Takei (Star Trek) se alătură serialului The Terror

În postura de actor, îl va interpreta pe Yamato-san în sezonul 2, un fost căpitan de vas de pescuit și stâlp al comunității

Netflix a comandat 16 noi episoade din Chilling Adventures of Sabrina

O poveste întunecată despre maturizare presărată cu momente de groază, oculte și, desigur, magice

Sebastian Stan îndrăgostit, în prima imagine din filmul Monday

Actorul de origine română va fi (re)văzut repede pe marile noastre ecrane, în producția Destroyer, din 25 ianuarie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 26 septembrie 2018 19:38
Quentin Tarantino cu noul si al noualea sau film intitulat pare sa faca furori inca din stadiul de inceput, dezvaluind o distributie diversa si demna de toata lauda.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells