Marele avantaj al Gardienilor Galaxiei faţă de Avengeri în lupta cu Thanos

de Gloria Sauciuc în 18 Mar 2018
Peter Quill este jumătate fiinţă cerească, ceea ce îi permite să deţină o Piatră a Infinitului fără să fie distrus

În timpul unei vizite pe platourile de filmare la Avengers: Infinity War din Atlanta, săptămâna trecută, jurnaliștii de la publicația IGN, alături de alți reporteri au participat la un `round table` cu regizorii Joe şi Anthony Russo despre aşteptările pe care le-am putea avea de la Gardienii Galaxiei în lupta lui Thanos. Regizorii au explicat cum anume intervalul de câţiva ani dintre acțiunea din Guardians of Galaxy Vol.2 şi începutul lui Infinity War ar putea fi motivul câtorva schimbări majore în cadrul echipei.

Unele dintre aceste schimbări au sens, de pildă maturizarea lui Groot, însă ceea ce contează cu adevărat este cum vor reuşi ei să participe la Infinity War, la ani distanță de povestea din  Guardians of Galaxy Vol.2, timp în care au putut să se sudeze ca echipă.

„Există unele schimbări de chimie şi de solidaritate, şi mai este faptul că ei acum sunt mai uniţi, şi au ceva experienţă. Aşadar, acum au o chimie consolidată. Şi în contrast cu cea a altor echipe”.

E adevărat, Gardienii au format o echipă unită, în timp ce Avengerii s-au întors unii contra altora în mijlocul lui Captain America: Civil War şi încă nu s-au împăcat cum trebuie. Anthony a mai explicat, de asemenea, cum Gardienii funcționează acum ca o familie, au încredere unii în alții, depind unii de alții, ceea ce se va vedea în Infinity War.

„Au un rol decisiv în acest film", declara Anthony Russo despre Guardians. „Toţi au legături emoţionale cu povestea, şi sunt afectaţi din punct de vedere emoţional de evoluţia lucrurilor și mizele întâmplărilor. Personajele trec prin situaţii de viaţă şi de moarte, ca să îşi apere sistemul de valori sau modul de viaţă”.

Gardienii au numeroase legături cu Thanos şi cu Pietrele Infinitului. Familia lui Drax a fost ucisă de Ronan la ordinele lui Thanos. Gamora, alături de Nebula, a fost adoptată de către Thanos şi transformată într-o maşină de ucis. Gardienii au ajutat la obţinerea Pietrei Puterii şi au dat-o la Nova Corps pentru a fi păstrată în siguranţă. De asemenea, drumurile lor s-au intersectat cu the Collector, care deţine acum Piatra roşie a Realității. Peter Quill este jumătate fiinţă cerească, ceea ce îi permite să deţină o Piatră a Infinitului fără să fie distrus. Şi să ne amintim că Thanos a avut primul rol consistent în primul film cu Gardienii, aşa că aceştia sunt valoroşi pur şi simplu pentru că ei ştiu cine este Titanul Nebun şi ştiu de ce este el capabil.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Guardians of the Galaxy Vol. 2

Alte știri din cinema

Guardians of the Galaxy 3 a rămas fără regizor după dezvăluirea unor mesaje ofensatoare

James Gunn, care a stat la cârma primelor două filme din serie, a fost concediat de studiourile Disney

Poster plin de cranii pentru noul film Predator

Alături de noul poster (vezi galeria foto) a fost lansată şi o imagine clară cu teribilul extraterestru în nava ce îl transportă către Terra

Megaproducţia Netflix regizată de Michael Bay şi-a ales distribuţia

Starul peliculei - cea mai scumpă de până acum dintre producţiile companiei - este Ryan Reynolds (Deadpool)

Once Upon a Time in Hollywood, al lui Tarantino, se va lansa mai repede

Data anterioară marca aniversarea a 50 de ani de la uciderea actriţei Sharon Tate de către clanul Manson

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells