Maisie Williams spune că fanii Urzelii Tronurilor ar trebui să urmărească din nou primul sezon

de Gloria Sauciuc în 30 Mar 2019
Așadar, un fan care se respectă trebuie să meargă chiar la punctul zero al serialului, pentru a ști la ce să se aștepte de la marea finală

Cu numai două săptămâni până când ultima parte din Urzeala tronurilor va ajunge pe micile ecrane, Maisie Wlliams dă câteva sfaturi fanilor.

Actriţa, care joacă rolul Aryei Stark, a dat câteva ponturi. Maisie Williams a declarat pentru revista Rolling Stone că şi-ar dori să se întoarcă la punctul zero şi să aibă o scurtă reîmprospătare a memoriei înaintea unui deznodământ dramatic. Cu aceste lucruri în minte, actriţa a rămas cu gândul pe Sezonul 1: punctul de pornire a Urzelii Tronurilor.

Williams a declarat: „După ce am citit scenariul pentru Sezonul 8, am urmărit Sezonul 1... și există numeroase similarităţi”.

Există mai multe ipoteze cu privire la adevărata ascendenţă a lui Jon Snow - alertă spoilere - este un Targaryen şi probabil va apărea la un moment dat, pe parcursul sezonului 8, călare pe un dragon. Există şi alte surprize.

Dacă vă aduceţi aminte de prima serie din Urzeala Tronurilor, veţi realiza că a avut un ritm lent care anticipa o desfăşurare de forţe. Probabil pentru că acolo s-au pus bazele unor acţiuni care s-au derulat mai târziu. În fond, nu era totul violenţă, incest şi beţie. Chiar dacă asta a fost cea mai mare parte, scrie ladbible.com.

Williams a continuat să vorbească despre cât de departe a ajuns personajul ei. A fost o poveste cu lacrimi, se pare. Arya - cândva o maşină de ucis cu sânge rece - a descoperit o latură emoţională în ultimul sezon. Actriţa a  relatat:

„A fost minunat, a fost un timing perfect pentru că Arya şi-a descoperit o latură sensibilă. A fost ceva frumos în felul în care a făcut-o. Pentru că de obicei am încercat să joc rolul Aryiei nearătând vreo emoţie, deşi eu simţeam totul în adâncul meu”.

Actriţa a adăugat: „Mă simt fericită cu finalizarea întregului serial. Fiecare poveste a ajuns la o încheiere convenabilă”.

Urmărește finala Game of Thrones pe HBO GO! Sezonul 8 Game of Thrones se lansează pe 15 aprilie. 

Exploreaza subiecte similare:

Maisie Williams, Game of Thrones

Alte știri din cinema

Horror-ul Blestemul femeii care plânge aduce teroarea în cinematografe, din 19 aprilie

Ferește-te de groaznicul ei voal!

Un nou film Thor este în cărţi, cu Taika Waititi la cârmă

Informaţia vine de la interpreta lui Walkyrie, Tessa Thompson

Avengers: Endgame are cel mai bun final din MCU, spune Robert Downey Jr.

Downey Jr. este singurul actor din distribuţie care a primit integral scenariul înainte de începerea filmărilor

Serialul Netflix The Witcher se lansează spre finalul anului

Henry Cavill este Geralt de Rivia, un vânător de monştri mutant într-o lume fantastică

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells