Maia Morgenstern are stea pe Walk of Fame-ul din Piaţa Timpului

de Cinemagia în 29 Apr 2011
Maia Morgenstern are stea pe Walk of Fame-ul din Piaţa Timpului

Teatrul Metropolis te invită duminică, 1 mai, la orele 13.00 pentru ca împreună cu alţi fani să o aniversezi pe marea actriţă Maia Morgenstern. Cu ocazia zilei de naştere şi în prezenţa a numeroase celebrităţi din lumea teatrului românesc, Maia Morgestern va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor, în semn de recunoaştere şi preţuire pentru întreaga sa carieră.

Sondajul de opinie care a ales-o pe Maia Morgenstern drept actriţa născută în luna aprilie cel mai potrivită pentru această onoare s-a desfăşurat pe Cinemagia.

"Datoria mea de artist este să fiu acolo unde arta se întâmplă, aşadar sunt cu totul alături de Maia Morgenstern într-o asemenea zi importantă. Destinul şi-a urmat cursul şi poate nu întâmplător, Maia, cea care a debutat la vârsta de 14 ani pe scena Casei de Cultură Mihai Eminescu, actualmente scena Teatrului Metropolis, se reîntoarce astăzi pe aceeaşi scenă cu un nou proiect. Sunt onorat că a dat curs invitaţiei de a juca pe scena pe care odinioară a debutat şi deasemenea, este o onoare pentru mine, în calitate de Director al Teatrului Metropolis, să-i acordăm o stea pe Aleea  Celebrităţilor", declară George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis.

Proiectul Walk of Fame din Piaţa Timpului a fost lansat la iniţiativa Teatrului Metropolis şi a Magazinului Cocor, în semn de apreciere şi promovare a valorilor artistice din România.

Poţi vota aici ce legende ale teatrului şi filmului românesc vor primi în următoarele luni stele pe Aleea Celebrităţilor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andreeeeeeea pe 30 aprilie 2011 21:19
Era si timpul sa o primeasca! :)
septick pe 1 mai 2011 12:29
Nu e o idee prea buna - unii pot sa-si faca 100 de conturi (daca n-au ce face si daca vor cu indarjire ca preferatul lor sa primeasca steaua pe Walk of Fame) si sa voteze.
alex_il_fenomeno pe 5 mai 2011 14:10
era sigur ca ea o va primi , deoarece nu avea concurent real !
Gebeleizis pe 12 mai 2011 18:19
Merita din plin.
xerses pe 30 mai 2011 19:54
Felicitari.Merita.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells