Mads Mikkelsen, dorit ca villain în Doctor Strange

de Cristina Grigore în 28 Aug 2015
Starul lui Hannibal li se va alătura lui Benedict Cumberbatch, Tilda Swindon, Chiwetel Ejiofor şi Rachel McAdams

Cu lansarea programată anul viitor, producția lui Doctor Strange se accelerează, distribuția urmând a fi definitivată în curând. Printre ultimii actori celebri de care va beneficia adaptarea Marvel, se află Mads Mikkelsen (Hannibal), despre care cei de la Variety.com scriu că este dorit în rolul unuia dintre antagoniştii filmului. Ştirea urmează să fie confirmată şi de către reprezentanţii actorului, îndată ce se vor încheia discuţiile pe marginea contractului de lucru.

Şi Rachel McEvans a fost anunţată nu demult în distribuţia filmului, ca personaj central feminin, obiectul afecţiunii lui Doctor Strange, interpretat de Benedict Cumberbatch. Confirmaţi deja în distribuţie au fost pană acum, pe lângă Cumberbatch, Tilda Swindon, drept The Ancient One, mentorul lui Doctor Stange, şi Chiwetel Ejiofor, în rolul lui Baron Mordo, şi el unul din adepţii meşteşugitului vrăjitor, devenit ulterior principalul inamic al protagonistului.

Doctor Strange este la origine Stephen Vincent Strange, un fost neurochirurg, care devine, în urma unei tragedii, interesat de artele oculte, pe care le studiază şi le asimilează până la perfecţiune, devenind principalul protector al Pământului împotriva ameninţărior de ordin magic şi mistic. Personajul a fost creat în 1963 de artistul Marvel Comics Steve Ditko.

Filmările la Doctor Strange urmează să înceapă spre finalul anului.

Exploreaza subiecte similare:

Mads Mikkelsen, actor, Doctor Strange, Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
darayawaus pe 29 august 2015 09:53
Cam multi actori buni intr-un asemenea film. Bine, am mai vazut asta si in seria X-Men, asa ca s-ar putea sa fie o moda. Ma rog, treaba lor. Pana la urma "banii vorbesc".
bad_slick pe 29 august 2015 10:44
Dorit ca "villain"??? Sunteti penibili. Sunt convins ca in limba romana nu exista corespondent pentru acest cuvant. Si cum limba engleza este a doua limba oficiala in tara asta, v-ati gandit sa scrieti un titlul din care un copil (de exemplu) nu ar intelege nimic.
spartacus pe 29 august 2015 14:40
În loc de ”villain” se putea spune simplu și conctre - ”personaj negativ”, și ar fi înțeles toți. Dar deh...
keops pe 30 august 2015 01:38
Rachel McAdams va fii in film iar Rachel McEvans nu exista...sunteti penibili
bogyvaly pe 31 august 2015 14:24
""Şi Rachel McEvans a fost anunţată nu demult în distribuţia filmului, ca personaj central feminin, obiectul afecţiunii lui Doctor Strange" Totusi nu corecteaza nimeni?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells