Mădălina Ghenea, rol principal în thriller-ul cu rechini Deep Fear

de Marina Florea în 18 Nov 2021
Plasat în Marea Caraibelor, filmul are regia semnată de către Marcus Adams şi este cu furtuni, cu traficanţi de droguri şi cu rechini-tigru

Actriţa Mădălina Ghenea (House of Gucci) va juca rolul principal, alături de actorul Ed Westwick (Gossip Girl), în filmul Deep Fear. Plasat în Caraibe, Deep Fear este descris drept "un thriller captivant şi visceral, plin de acţiune pe toată durata lui".

Ghenea joacă rolul lui Naomi, o femeie-navigator care porneşte pe cont propriu, pe iahtul ei, aşteptând să îl întâlnească pe iubitul ei Jackson (Westwick) în Granada. Totuşi, călătoria ei de trei zile la bordul iahtului The Serenity va lua o turnură periculoasă atunci când o furtună o abate de la traseu. Ocolind o insulă pustie, ea răspunde unui semnal SOS, apoi găseşte trei supravieţuitori care se agaţă de o epavă. Însă lucrurile iau o turnură sinistră atunci când descoperă că cei trei sunt traficanţi de droguri care o constrâng să recupereze aproape o tonă de cocaină din epavă. Totuşi, planul este dat peste cap atunci când Naomi este atacată de o ceată de rechini-tigru, atraşi de cadavrele din epavă.

Scenariul dă ocazia să creăm un context cu adevărat original în cadrul genului", a declarat regizorul Marcus Adams. "Traficanţii intră în contrast cu Naomi şi Jackson, un cuplu de oameni cinstiţi care se bucură de navigaţia cu iahtul în Caraibe. Oameni relativ obişnuiţi intraţi într-o situaţie limită, Naomi şi Jackson trebuie să se lupte atât cu traficanţii cât şi cu unii dintre cei mai feroci prădători din natură, o bătălie tripartită care trezeşte tensiune şi spaimă în fiecare moment.

Fotomodelul și actrița Mădălina Ghenea a adăugat: "Mi-a plăcut enorm personajul din prima clipă când am citit scenariul. Naomi este o tânără sigură pe ea, vibrantă şi care are tot ceea ce îşi doreşte - a fost o onoare să joc un asemenea rol de femeie puternică. M-am simţit bine în timpul cursului intensiv de scufundări, de o lună, şi sunt foarte încântată să joc alături de această echipă talentată".

În regia lui Marcus Adams (Long Time Dead, Octane, The Marksman) şi cu un scenariu semnat şi de Robert Capelli Jr. (The Rules (For Men), Mail Order Bride) şi Sophia Eptamentis (Invincible Summer, What Exit?), Deep Fear este produs de către Sean O Kelly (Marin Call, Iron Sky) şi Marc Bikindou (Black Dahlia, Deception) alături de Engelbert Grech de la Halo Pictures (The Raft, Heroes in the Sky) şi Chris Bongirne (100 Feet, W.E., The Virtuoso).

Exploreaza subiecte similare:

Mail Order Bride, The Rules (For Men), The Marksman, Octane, Long Time Dead, Deep Fear, Gossip Girl, House of Gucci, Mădălina Ghenea, Ed Westwick, Madalina Diana Ghenea

Alte știri din cinema

Black Snake Moan: Samuel L. Jackson, Christina Ricci și Justin Timberlake într-un joc pervers al destinelor

Thriller-ul muzical Black Snake Moan (2006) poate fi văzut vineri, 26 noiembrie, de la 00:30, pe postul TV1000

Encanto aduce buna dispoziție pe marile ecrane și vorbește despre puterea interioară a fiecăruia dintre noi

Realismul magic, o inspirație pentru filmul nostru, este ancorat în emoții și evenimente reale, spune regizorul Byron Howard

Titane, marele câștigător la Cannes 2021, în cinema din 3 decembrie

Protagonista Agathe Rousselle este la primul său rol într-un lungmetraj

E Black Friday și la filmele de pe platforma Happy Cinema

De Black Friday, ai 30% reducere la orice film de pe www.play.happycinema.ro

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lili22 pe 19 noiembrie 2021 23:13
Ce a ajuns cinematografia daca si femeia asta face filme....
makomomo pe 21 noiembrie 2021 00:04
Aproape nu exista pe IMDB acest film, nu are data,sinopsis,nimic...in 10ani o sa apara de-acum incolo...poate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells