Madagascar 3 întrece la box-office Prometheus

de Cristina Grigore în 11 Iun 2012
Madagascar 3 întrece la box-office Prometheus

Clasamentul încasărilor de peste ocean le-a avut în acest week-end în frunte pe simpaticele personaje ale animaţiei DreamWorks, Madagascar, aflată la cea de-a doua continuare. Madagascar 3: Europe’s Most Wanted a obţinut, potrivit BoxOfficeMojo, 60,3 milioane de dolari.

SF-ul lui Ridley Scott cu trimiteri la Alien, Prometheus, s-a clasat pe locul secund, cu 50 de milioane de dolari, încasări datorate însă proiectării acestuia în mai puţine cinematografe faţă de ocupantul locului întâi. Pentru studiourile Fox însă, suma este una satisfăcătoare, cea mai bună lansare a unui film din franciza Alien (pe locul doi fiind Alien vs. Predator, cu încasări la debut de 38,2 milioane de dolari).Pentru Scott ea marchează cel de-al doilea debut notabil din cariera sa, după Hannibal, care a obţinut la lansare 58 de milioane în 2001.

Campionul la box-office al săptămânii trecute, Snow White and the Huntsman, trece pe locul trei în top cu 23 de milioane de dolari. Este urmat de Men in Black III, cu 13 milioane de dolari şi The Avengers, ce strânge în acest week-end de la spectatorii americani 10 milioane de dolari. În jumătatea inferioară a clasamentului se află Best Exotic Marigold Hotel (3,2 milioane), What to Expect When You’re Expecting (2,7 milioane de dolari), Battleship (2,2 milioane), The Dictator (2,1 milioane) şi Dark Shadows (1,3 milioane de dolari).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 11 iunie 2012 09:21
"Madagascar, aflată la cea de-a doua continuare. Madagascar 3: Europe’s Most Wanted " - nu am vazut nici o parte din Madagascar insa daca este Madagascar 3 at automat nu este a 3 a parte?
Bagio pe 11 iunie 2012 13:16
Madagascar 2 e prima continuare,Madagascar 3 a doua continuare....
cavallioty pe 11 iunie 2012 14:53
really han_solo,asta ai tu de comentat la articolul asta? nu stiai ce sa spui si ai zis "hai sa ma iau de cine a scris stirea" sa ii fac de ras dar te-ai facut singur de ras pai daca ii spune continuare automat primul film nu are cum sa fie continuare deci Madagascar 3 este a doua continuare dar a treia parte din serie
crisM pe 11 iunie 2012 09:24
Pai corect, Madagascar 3 este cea de-a doua continuare a primului film. Logic nu?
alex_il_fenomeno pe 29 iunie 2012 00:16
cred ca e ceva de film pana la urma ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells