Mackenzie Davis „va speria rău misoginii”, spune regizorul lui Terminator: Dark Fate

de Cristina Grigore în 12 Iul 2019
Pelicula, în care vor reveni Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger, se lansează la noi pe 1 noiembrie

Într-un interviu acordat variety.com, Tim Miller, regizorul lui Terminator: Dark Fate a spus că se așteaptă și la unele întrebări mai puțin comode din partea fanilor la Comic Con-ul ce va avea loc la San Diego săptămâna viitoare, pentru că o parte a publicului a lăsat deja comentarii negative la adresa protagonistei, actrița Mackenzie Davis. Și ea, dar și Linda Hamilton, au fost ridiculizate pentru atitudinea dură, similară cu cea a eroilor masculini. În unele comentarii au fost numite „feminazis” (ofensă adusă feministelor despre care se consideră că au o viziune radicală sau extremistă - n.red.).

Regizorul a ținut să arate că personajul nu a fost creat doar cu unele trăsături ale genului în minte, motiv pentru care „va speria rău misoginii”.

„Dacă ești un tip macho, te va speria, pentru că este puternică și rezistentă, dar în același timp foarte feminină. Nu am înlocuit unele caracteristici ale genului cu altele; este și dură, iar lucrul acesta este intimidant pentru unii bărbați. Am văzut câteva reacții ale trolilor de pe internet la unele dintre primele imagini publicate. Nu dau doi bani pe ele”, a arătat Miller.

Dacă Hamilton reia în film partitura lui Sarah Connor, rolul interpretat de Mackenzie Davis este cel al lui Grace, pe care Miller o descrie ca pe o „mașinărie de luptă” din viitor, preluând rolul avut înainte de Kyle Reese.

„Este o viață de durere, de teamă. Apelează la multe medicamente pentru a nu mai simți durerea cauzată de ceea ce li s-a făcut. Nu au o viață lungă. Este un rol de sacrificiu; riscă să moară salvându-i pe alții. Ne-am gândit încă de la început la un personaj feminin”, a spus cineastul.

Terminator: Dark Fate, în distribuția căruia îl vom revedea și pe Arnold Schwarzenegger, se lansează la noi pe 1 noiembrie.

 

Exploreaza subiecte similare:

Terminator: Dark Fate, Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis

Alte știri din cinema

O nouă ediție „Ladies Night”: luni, 22 iulie, comedia Hai că încă putem!

Motivația începutului de săptămână este „Hai că încă putem!", în avanpremieră națională

Natalie Portman ridică ciocanul lui Thor. Va fi Zeița Tunetului în faza a patra a MCU

Noul film Thor se va lansa pe 5 noiembrie 2021

The Lion King - record de încasări la debutul în box office-ul nord-american

Pelicula a reușit o lansare mai bună decât cea a lui Beauty and the Beast (2017)

Trailer sumbru pentru Materiile întunecate: personaje malefice, daimoni, urși vorbitori

În centrul întregii povestiri este tema răpirilor de copii, răpiri organizate instituțional, așa cum prezintă un personaj: „Uneori, copiii dispar pur și simplu...”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dimz pe 12 iulie 2019 11:54
Nici noi nu dam doi bani pe tine si pe filmul tau de un ban cu feminazis, bai Tim Miller.
Ionitaci pe 12 iulie 2019 18:16
a nu stiu cata reincarnare a unei francize moarte si decedate de ani de zile. Mai bine o lasau sa putrezeasca in liniste decat sa scoata voma asta cinematografica cu radiografia aia imbracata zici ca face reclama la greva -foamei! Stai linistit MIller ca nu o sa dam nici noi nici un ban sa iti vedem mizeria ordinara, poti sa te speli cu ea pe cap! Multa m**e si potop de flegme cu labareala ta feminazis cu tot!
rob1cul pe 12 iulie 2019 23:41
Ghostbusters 2.0. Go Woke, Go Broke!
spartacus pe 14 iulie 2019 11:55
Au cam exagerat cu feminismul ăsta. Toate ar trebui să aibă un sens și o limită, dar ăștia de la Hollywood chiar și-au pierdut ”busola”. Păcat, dar tot răul e spre bine - vor primi ce merită din partea spectatorilor. Să le fie învățătură de minte!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells