Lupita Nyong'o va juca în Star Wars Episode VII

de Cristina Grigore în 3 Iun 2014
Starul lui 12 Years a Slave și o figură binecunoscută din Game of Thrones au fost recent distribuite în film

După ce rolul din 12 Years a Slave i-a adus Oscarul pentru Cel mai bun rol secundar, cariera tinerei Lupita Nyong'o, o actriță kenyană în vârstă de 31 de ani, a fost poziționată pe ruta spre succes. După o sumară apariție în thriller-ul Non-Stop, iată că Lupita a primit un rol în viitorul film Star Wars, al cărui Episod VII va fi lansat în luna decembrie a anului viitor.

Potrivit Deadline.com, a fost adăugată echipei de actori și Gwendoline Christie, interpreta lui Brienn of Tarth din serialul Game of Thrones. Sequel-ul, în regia lui J.J. Abrams, se află în producție la Studiourile Pinewoods din Londra.

Din distribuția lui Episode VII's fac parte veteranii Star Wars Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Peter Mayhew și Kenny Baker, ce-și vor relua partiturile din trilogia originală. John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson și Max von Sydow sunt noii veniți ai epicei aventuri spațiale.

Exploreaza subiecte similare:

Lupita Nyong'o, 12 Years a Slave, actor, Non-Stop, Star Wars: Episode VII, J.J. Abrams, Gwendoline Christie, Game of Thrones

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 3 iunie 2014 13:05
Pe langa faptul ca isi bat joc de cea mai buna (de fapt singura)franciza SF buna prin continuari , mai baga si " actori" de mana a 657-a ca Lupita.
cosmin742000 pe 3 iunie 2014 13:07
scuze pentru repetitia neintentionata a cuvantului buna , dar ma ia cu calduri cand vad atata prostie revarsandu-se
cosmin742000 pe 3 iunie 2014 21:47
nu e nicio problema ca vor sa introduca persoane de culoare , numai sa fie si actori, ca asa ar putea foarte bine sa o bage si pe Serena Williams in rolul lui Jaba the Hut:))
Bayard pe 3 iunie 2014 13:38
Super vesti, erau prea putine femei in filmul asta.... iar amandoua imi plac, desi le-am vazut in doar cate un film/serial. Lupita Nyongo ar face un super Sith :)
Han_Solo pe 3 iunie 2014 14:35
Nu o sa vezi tu o persoana de culoare sa joace un personaj negativ intr-un film ca Star Wars.
Bayard pe 4 iunie 2014 00:17
Sith sunt intotdeauna 2 si doar 2. Unul o sa fie in varsta, maestrul.... nu cred ca Brienne o sa fie al 2-lea, chiar nu vad situatia asta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells