Advertisement Advertisement

Lumea fermecată Enchantimals: Povești din Everwilde, despre legătura specială dintre copii și animale, la Minimax

de Cinemagia în 1 Feb 2019
Câte două noi episoade vor fi difuzate pe post de luni până vineri, de la ora 10:00, începând cu 4 februarie

Minimax îi învață pe cei mai mici dintre telespectatori despre prietenie, grija și dragostea de animale, odată cu lansarea serialului Enchantimals: Povești din Everwilde/Enchantimals - Tales From Everwilde, de luni, 4 februarie. Câte două noi episoade, a câte 15 minute fiecare, vor fi difuzate pe post de luni până vineri, de la ora 10:00.

Enchantimals sunt un grup de fetițe adorabile care au o relație specială cu prietenele lor animalele, ba - mai mult - au și aceleași trăsături. Împreună, ele trăiesc într-o lume fantastică în care bucuria și surprizele stau la fiecare colț, iar grija pentru celălalt înseamnă totul. O lume în care prietenia face orice posibil.

Personajele principale sunt Felicity Fox/Vulpița Felicity și prietenul ei patruped Flick, Bree Bunny/Fetița-iepuraș Bree și Twist, Patter Peacock/Păunița Patter și Flap, Sage Skunk/Sconcsulina Sage și Caper, plus Danessa Deer/Căprioara Danessa și Sprint.

Eroii noștri își invită telespectatorii „Într-o pădure/Cu prieteni cu blană/În care ne ajutăm unii pe alții să creștem.../Aici iubim și împărțim/Ne pasă unora de alții/De toți cei pe care îi știm/În pădurea fermecată/Acolo unde avem în fiecare zi aventuri/Animaluțele fermecate Enchantimals sunt mereu cu tine./Indiferent ce se întâmplă,/Enchantimals vor fi mereu cu tine/Pentru că grija pentru ceilalți este pe primul loc!”

Personajele și mesajul educativ

Micuții pot învăța de la Felicity Fox și de la prietenul ei patruped Flick că este bine să îți pui întrebări și să fii curios. Felicity este rapidă, isteață și curioasă despre tot ce se întâmplă în jur. Este un lider neînfricat și o exploratoare. Flick are simțuri foarte ascuțite. Activitatea lor preferată e să exploreze împreună locuri necunoscute.

Bree Bunny și Twist pot încuraja spiritul întreprinzător al micilor telespectatori. Bree este cea mai creativă dintre toate fetele. Are o personalitate energică și îi place să meșterească. Twist, pe de altă parte, poate face salturi excepționale. Bree și Twist sunt ca două mici vârtejuri creative atunci când vine vorba de bricolaj.

Patter Peacock/Păunița Patter și Flap pot dezvolta inteligența emoțională a micilor telespectatori. Când un prieten are nevoie de încurajări, Patter îi va susține moralul. Lui Patter îi place, așadar, să își încurajeze prietenii. Este vorbăreață și încrezătoare. Pe de altă parte, Flap poate zbura pe distanțe scurte. Activitatea lor preferată este să cânte împreună, aducând multă voioșie relației lor.

Sage Skunk/Sconcsulina Sage și Caper îi învață pe cei mici să nu se dea ușor bătuți, ci să iubească să rezolve problemele. Este perechea cea mai ghidușă, pentru că le plac grozav farsele. Sage este la fel de isteață pe cât e de iute. Puterile de sconcs ale lui Caper: simte primejdiile de la distanță. Activitatea lor preferată este să pună la cale câte o farsă isteață.

Danessa Deer/Căprioara Danessa și Sprint îi învață pe telespectatori grija pentru ceilalți. Danessa este tipul timid și introvertit, pentru care acțiunile vorbesc. Puterile de căprioară ale lui Sprint: e bună alergătoare și are o vedere ascuțită. Activitatea lor preferată este să se întreacă: fug una după cealaltă prin pădure să vadă cine aleargă mai repede.

Despre Minimax

Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Postul se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.

 

Alte știri din cinema

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Jason Momoa este ultimul dintre actorii celebri incluşi în distribuţia noului film Dune

Actorul din Aquaman şi Game of Thrones va fi unul dintre mentorii lui Paul Atreides

James Cameron spune că nu ar putea regiza niciodată un film precum Aquaman

Cineastul este de părere că producția lui James Wan este distractivă, dar nerealistă

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells