Lui Ewan Mcgregor i-a plăcut să-l sărute pe Jonathan Rhys-Meyers

18 Feb 2010
Lui Ewan Mcgregor i-a plăcut să-l sărute pe Jonathan Rhys-Meyers

Ewan McGregor a dezvăluit de curînd revistei gay „Out”, publicaţia de acest gen cu cel mai mare număr de cititori din Statele Unite, câteva amănunte picante de la filmările unor pelicule care conţineau scene provocatoare - fie trebuia să apară gol, fie trebuia să sărute un bărbat.

Acesta a fost şi cazul filmului Velvet Goldmine, în care Ewan McGregor a trebuit să se sărute cu Jonathan Rhys Meyers.
 
 „A fost un moment cu adevărat electric!”, spune Mcgregor. „Imi aduc aminte că se întâmpla spre sfârşitul zilei de filmare, iar în jurul nostru erau o mulţime de oameni care aveau treabă oarecum tangenţial cu filmările. Erau toţi cu gurile căscate în aşteptarea momentului şi cu nişte expresii pe faţă gen oh, nu! Însă mie mi-a plăcut. Îmi place să sărut bărbaţi atunci când filmez. Pentru un tip cu orientare sexuală normală asta e o adevărată provocare. La filmări, orice te ia prin surprindere şi te zgâlţâie într-un asemenea hal e de bine!”, mai spune Ewan Mcgregor.  

Însă dacă lui Ewan McGregor i-a plăcut momentul de tandreţe cu Jonathan Rhys Meyers, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre acesta din urmă.

„Desi o bună parte dintre femei cred că unul dintre cele mai bune lucruri care li se pot întîmpla ar fi să-l sărute pe Ewan, pot să zic că pentru mine n-a fost deloc ceva plăcut. Dar cel puţin am fost primul care a făcut-o. Că să zic aşa, am fost primul bărbat din viaţă lui!”, spune vedetă serialului Dinastia Tudorilor, luni şi marţi, de la ora 20:00 la ProCinema.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
jimjim pe 18 februarie 2010 19:48
primul barbat din viata lui mcgregor a fost jim carrey ;)
ana pe 19 februarie 2010 19:47
lol, nu jim carrey. velvet goldmine a fost facut in 1998
Ivich pe 21 februarie 2010 12:15
He's hot. :D
margott pe 14 aprilie 2012 16:04
Sa le fie de bine. Avand in vedere ca totusi interviul a fost dat unei publicatii gay, mai probabil e ca Ewan sa fi zis, doar asa, sa fie si el pe subiect.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells