Lui Antonio Banderas i s-au implantat trei stenturi, în urma a cel puțin un atac de cord

de Gloria Sauciuc în 27 Mar 2017
Banderas s-a mutat din Hollywood în Anglia rurală pentru a duce o viață mai liniștită

Noi detalii despre atacul de cord suferit de Antonio Banderas (56 de ani) în luna ianuarie au ieșit la iveală duminică, la Festivalul de Film din Malaga, unde starul s-a deplasat pentru a ridica un premiu onorific. „Am suferit un atac de cord pe 26 ianuarie, dar nu a fost ceva serios și nu a provocat nicio leziune”, a spus celor de la Associated Press, agenție citată de People.

Conform AP, Banderas a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia i s-au implantat trei stenturi în artere, dar „nu a fost atât de dramatic pe cât au scris unii”.

Banderas a dat declarația după ce, în ianuarie, tabloidul The Sun scria că a ajuns de urgență la spital, de la reședința sa din Elveția, în urma unei „dureri atroce în piept” apărută în timp ce se antrena. Totodată, unele publicații, precum Radar Online au scris că Banderas a suferit nu unul ci mai multe atacuri de cord în ultimele luni. Pe 30 ianuarie, Banderas publica pe Instagram o poza de la reședința sa din Anglia rurală, în care apare alături de prietena lui, Nicole Kimpel, poza însoțită de textul „bucurându-ne de natură după o alarmă”.

Banderas s-a mutat din Hollywood în Anglia pentru a duce o viață mai liniștită. „Casa aceasta îmi dă libertate și lipsa de complicații de care am nevoie în acest moment. Găsesc Surrey magic. Nu mai sunt un petrecăreț așa că acum am spațiul și liniștea să scriu și să intru cu adevărat în interiorul propriei mele minți - lucrez la câteva scenarii. Merg cu bicicleta în pădure și toată lumea e incredibil de prietenoasă. Peste toate, sunt înconjurat de natură. Iubesc să privesc căpriorele și vulpile care vin în grădina mea”.

Banderas urmează dieta mediteraneană și bea ceai alb, fructe proaspete și legume, paste, ulei de măsline, pește. Conform Weight Loss Recipes, Banderas nu consumă carne de vită, numai pui și curcan. Ceaiul alb conține antioxidanți, polifenoli și alte ingrediente care ajută metabolismul și pierderea în greutate. Ceaiul verde reduce nivelul glucozei în sânge, conform aceleiași surse.

Exploreaza subiecte similare:

Antonio Banderas

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells