Lui Alden Ehrenreich i-a luat foc pelerina în timpul filmărilor la Solo: A Star Wars Story

de Cristina Grigore în 29 Mai 2018
Interpretul tânărului Han Solo pare că a fost extrem de hotărât să facă faţă provocărilor ivite pe platourile de filmare...

Producţia lui Solo: A Star Wars Story a fost una destul de chinuită – cu înlocuirea regizorilor şi refacerea a aproximativ 80% din scenele deja realizate – însă, în rest, filmările au mers destul de uşor pentru cei implicaţi în proiect. Poate nu chiar atât de uşor pentru actorul din rolul central, Alden Ehrenreich, a cărui pelerină a luat focul în timpul unei scene de luptă.

Într-un interviu acordat Variety.com, interpretul tânărului Han Solo a şi-a adus aminte de incidentul cu pelerina, care, din fericire, nu l-a făcut să intre prea mult în panică şi să oprească imediat scena, însă i-a dat ceva bătăi de cap.

„Am continuat scena şi încercam, între timp, să opresc flacăra, însă focul ajunsese să cuprindă aproape cu totul pelerina, aşa că a trebuit să opresc filmarea”, a povestit actorul.

Ron Howard, cel care a preluat scaunul regizoral de la Chris Miller şi Phil Lord, a discutat şi el despre provocările acestei sarcini.

„Pentru mine, a fost ca un experiment creativ această reconstrucţie a unor idei pline de umor şi de imaginaţie ce fuseseră lansate înainte de a veni eu – a fost şi stresant, pentru că am intervenit când deja exista odată de lansare pe care studioul şi-o propusese”, a explicat cineastul.

„Probabil că m-am bazat mai mult pe instinct decât la orice alt proiect pe care l-am realizat. Nu aş alege să lucrez mereu în asemenea condiţii, dar a fost o experienţă mai benefică din punct de vedere creativ decât mi-am imaginat că va fi”, a mai spus Howard.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Solo: A Star Wars Story, Alden Ehrenreich, Ron Howard

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells