Lucy in the Sky, filmul care i-ar putea aduce un nou Oscar lui Natalie Portman

de Gloria Sauciuc în 9 Aug 2019
Filmul Fox Searchlight Pictures e inspirat de cazul astronautei NASA Lisa Nowak, arestată în 2007 pentru tentativa de răpire

Cel mai recent film cu Natalie Portman, Lucy in the Sky, țintește sezonul premiilor Oscar cu lansarea anunțată pentru octombrie 2019, scrie publicația The Wrap.

În film, Portman (acum pe ecrane în drama Vox Lux), joacă rolul unei femei-astronaut, pe nume Lucy Cola, care se întoarce pe Terra după o misiune în spațiu, dar începe încet încet să piardă contactul cu realitatea pe care o știa. Lucy in the Sky îi mai are în distribuție pe Dan Stevens, Zazie Beetz, Jon Hamm și pe veterana Ellen Burstyn iar creatorul serialului Legion, Noah Hawley, apare în postura de regizor.

Filmul Fox Searchlight Pictures e inspirat de cazul astronautei NASA Lisa Nowak, arestată în 2007 pentru tentativa de răpire a lui Colleen Shipman, căpitan al U.S. Air Force, care era într-o relație amoroasă cu astronautul William Oefelein, de care Nowak era îndrăgostită. Răpirea a fost planificată în cele mai mici detalii, Nowak având cu sine, în ziua incidentului, pistol, spray cu piper, mănuși.

În același weekend se lansează, cel puțin în America, alte trei filme de calibru, cu potențial la premii, și anume Joker, cu Joaquin Phoenix în rol titular, The Current War, cu Benedict Cumberbatch și Pain and Glory, competitorul de la Cannes al lui Pedro Almodovar.

Exploreaza subiecte similare:

Natalie Portman, Lucy in the Sky, Vox Lux

Alte știri din cinema

Elvis Presley devine super spion într-un serial de animație Netflix pentru adulți

Anunțul a marcat 42 de ani de la moartea regelui rock'n roll-ului

Gardienii Galaxiei 3 va începe filmările abia la finalul lui 2020

Filmul va deschide cea de-a cincea fază a Universului Cinematografic Marvel

Ivana cea Groaznică ia Premiul special al juriului „Cineasti del Presente” la Locarno

Scenariul şi regia sunt semnate de Ivana Mladenović

Premierele săptămânii

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells