Lucy 2, gata de producţie. Luc Besson a terminat scenariul sequel-ului

de Cristina Grigore în 2 Oct 2017
Primul film Lucy a avut încasări internaționale de 463,3 milioane de dolari

Preşedintele EuropaCorp, Marc Shmuger, a dezvăluit că un sequel al peliculei Lucy este mai aproape de producţie, căci scenariul acestuia a fost finalizat de către Luc Besson.

Potrivit Variety.com, ce a preluat o parte din discursul lui Shmuger, compania se va axa în anii viitori pe producţia de thrillere şi filme SF, ce vor fi realizate cu bugete modeste, între 25 şi 35 de milioane de dolari de film.

Înainte de a se ocupa de Lucy 2, Besson are însă în orar un alt film în care protagonistă va fi o femeie (este probabil vorba de Twice, în care o soție realizează, după ce descoperă o mulțime de armament în casă, că soțul ei de peste 20 de ani, este o cu totul altă persoană decât știa ea).

Nu au fost oferite însă detalii în legătură cu povestea sequelului, în care este de așteptat să o revedem pe Scarlett Johansson.

Filmul din 2014 a fost una din surprizele plăcute ale anului, căci încasările internaționale s-au ridicat la 463,3 milioane de dolari, la un buget de producție de 40 de milioane de dolari.

EuropaCorp se află într-un proces de restructurare după eșecul la box office al lui Valerian and the City of a Thousand Planets (cel mai scump film francez realizat până acum), ce a costat 209 milioane de dolari și a obținut, în toată lumea, doar 235 milioane. 

Exploreaza subiecte similare:

Lucy, Scarlett Johansson, Luc Besson, Valérian and the City of a Thousand Planets

Alte știri din cinema

Weekend la Castel: primul film al lui Hitchcock și fantasy-ul filmat la Cluj

Grădina plăcerilor și Tokyo Vampire Hotel, proiectate în premieră la Bonțida, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania

Premierele săptămânii 20-26 aprilie 2018

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Jurassic World 3 va fi un „science thriller”, spune Colin Trevorrow

Regizorul promite o reîntoarcere la stilul primului film din serie

Emma Stone şi Jonah Hill, în serialul Netflix Maniac

Primele imagini ale producţiei, ce va apărea anul acesta, au fost lansate

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gallagher pe 6 octombrie 2017 01:07
"FAKE NEWS" vorbele lui Luc Besson pe pagina lui oficiala de FB: https://www.facebook.com/LucBessonOfficial/posts/1696255670419183

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells