Lucy 2, gata de producţie. Luc Besson a terminat scenariul sequel-ului

de Cristina Grigore în 2 Oct 2017
Primul film Lucy a avut încasări internaționale de 463,3 milioane de dolari

Preşedintele EuropaCorp, Marc Shmuger, a dezvăluit că un sequel al peliculei Lucy este mai aproape de producţie, căci scenariul acestuia a fost finalizat de către Luc Besson.

Potrivit Variety.com, ce a preluat o parte din discursul lui Shmuger, compania se va axa în anii viitori pe producţia de thrillere şi filme SF, ce vor fi realizate cu bugete modeste, între 25 şi 35 de milioane de dolari de film.

Înainte de a se ocupa de Lucy 2, Besson are însă în orar un alt film în care protagonistă va fi o femeie (este probabil vorba de Twice, în care o soție realizează, după ce descoperă o mulțime de armament în casă, că soțul ei de peste 20 de ani, este o cu totul altă persoană decât știa ea).

Nu au fost oferite însă detalii în legătură cu povestea sequelului, în care este de așteptat să o revedem pe Scarlett Johansson.

Filmul din 2014 a fost una din surprizele plăcute ale anului, căci încasările internaționale s-au ridicat la 463,3 milioane de dolari, la un buget de producție de 40 de milioane de dolari.

EuropaCorp se află într-un proces de restructurare după eșecul la box office al lui Valerian and the City of a Thousand Planets (cel mai scump film francez realizat până acum), ce a costat 209 milioane de dolari și a obținut, în toată lumea, doar 235 milioane. 

Exploreaza subiecte similare:

Lucy, Scarlett Johansson, Luc Besson, Valérian and the City of a Thousand Planets

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gallagher pe 6 octombrie 2017 01:07
"FAKE NEWS" vorbele lui Luc Besson pe pagina lui oficiala de FB: https://www.facebook.com/LucBessonOfficial/posts/1696255670419183

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells