Luc Besson și Scarlett Johansson, speriați de paparazzi în Taiwan

de Cristina Grigore în 29 Oct 2013
Actrița și cineastul filmau acolo thriller-ul Lucy, însă au renunțat la filmări pentru că se temeau pentru siguranța lor

Ați putut vedea recent imagini de pe platoul de filmare din Taiwan ale noii producții marca Luc Besson, thriller-ul Lucy, în care Scarlett Johansson joacă rolul unui transportator de droguri care ajunge printr-un accident să capete puteri supranaturale. Deși nu a terminat scenele pe care le mai avea de filmat, echipa de producție, în frunte cu starul filmului și regizorul, a părăsit în statul asiatic insular și plănuiește să își continue lucrul în Europa.

Hotărârea a venit în urma mai multor incidente în care au fost implicați paparazzi locali, care i-au speriat prin agresivitatea și insistența lor atât pe Besson, cât și pe ceilalți membri ai echipei. Potrivit The Hollywood Reporter, care citează relatările Tawian News Channel, cineastul și echipa de filmare erau să facă un accident de mașină din cauza paparazzilor și, în mai multe rânduri, a fost nevoie de intervenția poliției pentru a despărți agresivii fotografi de echipa ce asigura protecția celor implicați în producția filmului.

Și actrița Scarlett Johansson a avut un șoc atunci când, într-o întâlnire cu paparazzii taiwanezi, aceștia s-au izbit pur și simplu de ferestrele autoturismului în care se afla și în care aștepta pregătirea unei scene.

Cum pelicula lui Besson este cea mai de amploare producție hollywoodiană care s-a filmat în Taiwan de la Life of Pi încoace și pentru că Martin Scorsese plănuiește să filmeze aici viitorul său film, Silence, politicienii fac tot posibilul să apere acum reputația statului lor. Deși condamnă atitudinea presei, aceștia spun că experiența lui Besson nu este una singulară și că paparazzi sunt la fel de greu de stăpânit în multe alte locuri din lume.

Exploreaza subiecte similare:

Luc Besson, Lucy, Scarlett Johansson, Life of Pi, Martin Scorsese, actor

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 29 octombrie 2013 15:33
Nu zic ca paparazzi nu sunt sub orice critica , dar la fel pare sa fie si filmul lui Luc Besson :))
alex_il_fenomeno pe 19 decembrie 2013 13:51
Wow, nu credeam ca in Taiwan pot fi paparazzi atat de sacaitori...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells