Love Actually 2 şi-ar putea găsi drum spre marele ecran

de Cristina Grigore în 14 Mai 2012
Love Actually 2 şi-ar putea găsi drum spre marele ecran

Preşedintele studiourilor Universal, Eddie Cunningham, îşi doreşte o continuare a peliculei Love Actually, iar dacă regizorul Richard Curtis, ce s-a ocupat anterior de filmări şi de scenariu, şi-ar dori să-şi reia poziţia, sequel-ul comediei romantice din 2003 ar fi în drum spre producţie.

Filmul, a cărui acţiune se petrece de Crăciun, i-a avut în distribuţie pe Hugh Grant, Liam Neeson şi Colin Firth, un ansamblu de actori de top, ce a servit ca sursă de inspiraţie pentru alte producţii, precum Valentine’s Day sau He’s Not That Into You.

„Cred că ar trebui să se facă şi Love Actually 2. Din partea mea, are undă verde”, a declarat Cunningham. „Cred că multe filme americane încearcă să imite acel format grozav în care poveştile se împletesc şi niciun actor beneficiază de mai mult de şase minute pe ecran, dar numai Richard a reuşit acest lucru. De aceea, stilul său minunat de a imagina scenariul este de apreciat”, a adăugat preşedintele Universal.

Richard Curtis lucrează acum la un SF intitulat About Time, în care rolul principal i-ar putea reveni actriţei Zooey Deschanel.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackheart4you pe 14 mai 2012 09:52
mi-a placut prima parte so de ce nu?
xerses pe 14 mai 2012 15:32
M-ar interesa mult About time.
Bayard pe 14 mai 2012 18:48
Mi-a placut la nebunie primul si au dreptate, a fost singurul film de tipul asta chiar bun... intre timp s-au mai facut vreo 5-10, toate ingrozitor de slabe.
girlprinceton pe 14 mai 2012 21:43
Sper sa il faca. Chiar mi-as dori sa il vad.:)
alex_il_fenomeno pe 1 iunie 2012 14:47
cred ca ar iesi cu adevarat ceva interesant .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells