Loki va fi mai rău în serialul Disney+ și va da peste cap linia temporală centrală a MCU

de Cristina Grigore în 12 Aug 2019
După evenimentele din Endgame, personajul deschide calea către Multivers

Evenimentul Comic Con San Diego ne-a ajutat deja să ne facem o idee despre ce vom vedea în Loki, primul dintre serialele inspirate din Universul Cinematografic Marvel anunțate. Știm că protagonistul, care după evenimentele din Avengers: Endgame s-a făcut nevăzut cu Tesseract-ul, își va face apariția în diverse momente din istoria omenirii (imagini concept-art publicate la începutul acestei veri îl arătau în 1975). Însă surse apropiate producției, citate de mcucosmic.com, au adăugat informației o mențiune importantă.

Potrivit acestora, serialul va accentua doza de viclenie și de comportament nonconformist și răutăcios a lui Loki și îi va permite acestuia să intervină și să „modifice evenimente istorice”, pentru că „este încă afectat de relația cu tatăl său și caută să se răzbune pentru că acesta l-a pus întotdeauna pe primul loc pe fatele său vitreg, Thor”.

Endgame a subliniat clar faptul că nu poți modifica ceea ce se va întâmpla în viitor dacă schimbi trecutul, însă Loki pare că va interveni asupra evenimentelor din trecut cu intenții deloc pozitive, cauzând haos și creând noi linii temporale ce alcătuiesc Multivers-ul MCU.

Loki (în care îl vom revedea pe Tom Hiddleston) se va lansa pe Disney+ în primăvara lui 2021, în aceeași perioadă în care se va lansa și serialul WandaVision, dar și pelicula Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Tom Hiddleston

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells