Loki va fi mai rău în serialul Disney+ și va da peste cap linia temporală centrală a MCU

de Cristina Grigore în 12 Aug 2019
După evenimentele din Endgame, personajul deschide calea către Multivers

Evenimentul Comic Con San Diego ne-a ajutat deja să ne facem o idee despre ce vom vedea în Loki, primul dintre serialele inspirate din Universul Cinematografic Marvel anunțate. Știm că protagonistul, care după evenimentele din Avengers: Endgame s-a făcut nevăzut cu Tesseract-ul, își va face apariția în diverse momente din istoria omenirii (imagini concept-art publicate la începutul acestei veri îl arătau în 1975). Însă surse apropiate producției, citate de mcucosmic.com, au adăugat informației o mențiune importantă.

Potrivit acestora, serialul va accentua doza de viclenie și de comportament nonconformist și răutăcios a lui Loki și îi va permite acestuia să intervină și să „modifice evenimente istorice”, pentru că „este încă afectat de relația cu tatăl său și caută să se răzbune pentru că acesta l-a pus întotdeauna pe primul loc pe fatele său vitreg, Thor”.

Endgame a subliniat clar faptul că nu poți modifica ceea ce se va întâmpla în viitor dacă schimbi trecutul, însă Loki pare că va interveni asupra evenimentelor din trecut cu intenții deloc pozitive, cauzând haos și creând noi linii temporale ce alcătuiesc Multivers-ul MCU.

Loki (în care îl vom revedea pe Tom Hiddleston) se va lansa pe Disney+ în primăvara lui 2021, în aceeași perioadă în care se va lansa și serialul WandaVision, dar și pelicula Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Tom Hiddleston

Alte știri din cinema

Sean Connery, cel mai bun James Bond din toate timpurile: L-a întrecut pe Daniel Craig

Connery a fost desemnat cel mai bun James Bond din istorie într-un sondaj realizat în Marea Britanie.

Noul film cu James Bond, No Time to Die, lansat puțin mai devreme decât se aștepta

După ce lansarea a fost amânată până în noiembrie, așteptarea noului film James Bond va fi acum cu câteva zile mai scurtă.

Filmarile la Killers of the Flower Moon, proiectul lui Scorsese cu DiCaprio si De Niro, vor începe anul viitor

Pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap lui Scorsese. Regizorul va începe să lucreze la această producție în luna februarie.

Filmul preferat al Reginei Elisabeta a II-a. Îl urmărește în fiecare an de Crăciun, împreună cu nepoții

Un actor englez a dezvăluit că Regina Elisabeta a Marii Britanii are un film favorit pe care îl vede în fiecare an de Crăciun împreună cu nepoții.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells