Locuri special destinate perechilor, pentru prima dată în România: „Love Seats”, la noul Cinemax din Veranda Mall

de Cinemagia în 10 Feb 2020
Cel mai nou multiplex din București găzduiește și o sală destinată exclusiv copiilor

Ziua Îndrăgostiților se apropie iar planurile pentru o seară de vis pot include o vizită la cinema.

Să vedeți un film sprijinindu-vă capul pe umărul partenerului sau stând îmbrățișați ori sărutându-vă e imaginea unei seri romatice perfecte. Dar puteți avea o astfel de seară într-o sală de cinema? Cu scaune uneori incomode, separate de mânere rigide, cu priviri dezaprobatoare din partea celorlalți spectatori?

Noul multiplex Cinemax, aflat în Veranda Mall din București, dedică locuri speciale perechilor,  în exclusivitate în România: odată ajunși la cinema, puteți opta pentru noile „Love seats”. Unice în România, aceste mini-canapele fără mâner despărțitor și extensibile destinate perechilor fac vizionarea la fel de plăcută ca în intimitatea propriei case, dar cu filmul proiectat pe ecran uriaș.

Și copiii au o sală dedicată

Și copiii au o sală special dedicată în acest multiplex, viu colorată, cu un design prietenos și program de animații permanent. Săptămâna aceasta cei mici pot alege unul dintre cele șapte filme adresate lor - Frozen II, Spies in Disguise, Arctic Justice, Red Shoes and the Seven Dwarfs, Dolittle, Paw Patrol: Ready, Race, Rescue! sau Latte & the Magic Waterstone.

Despre noul Cinemax din Veranda Mall

Cel mai mare lanț de cinematografe multiplex din Slovacia a deschis, la sfârșitul anului 2019, primul său cinematograf în România, Cinemax, în Veranda Mall din capitală.

Cu 12 săli de cinema, dintre care două VIP,  Cinemax introduce prima dată în țara noastră conceptele „Love Seats”, dar și o sală de cinema destinată exclusiv copiilor.

Cinematografele Cinemax sunt, de asemenea, membre ale rețelei cinematografice europene Europa Cinemas, care garantează o bogată ofertă de filme europene.

Dincolo de aceste noutăți, un aspect important al celui mai nou cinematograf din București este calitate proiecției din fiecare sală, standardul ridicat fiind asigurat de tehnologia de ultimă oră a echipamentului: cinci proiectoare 3D, un proiector cu laser 4K, sistem audio Dolby ATMOS.

Cinemax reprezintă cel mai mare lanț cinematografic din Slovacia, ce a fost înființat în anul 2006 și în prezent opereaza 13 cinematografe cu mai multe sali și o capacitate totală de 10.582 de locuri în 12 orașe slovace.

Cinemax oferă o experiență cinematografică maximă și, în același timp, propune spectatorilor săi o gamă de evenimente culturale precum transmisiuni live a unor concerte, operă, balet, teatru sau festivaluri.

Adresa: Strada Ziduri Mosi 23, sector 2, București
www.cine-max.ro
Facebook: CINEMAX Veranda

Exploreaza subiecte similare:

Frozen II, Spies in Disguise, Arctic Justice, Red Shoes and the Seven Dwarfs, Dolittle, Paw Patrol: Ready Race Rescue!, Latte & the Magic Waterstone

Alte știri din cinema

Ultimul sezon al serialului supranatural Preacher, din 20 februarie exclusiv la AMC

„Este amuzant în maniera în care Kafka e amuzant, în plus cu urmăriri de mașini și explozii”, scrie despre sezonul final publicația The Verge

Pentru violență, Mulan e primul remake live-action al Disney cu rating puţin permisiv

Chiar și așa, ratingul acordat face posibilă vizionarea filmului de către familii

Serialul Doctorul cel bun „transmite un mesaj de speranță”

Sezonul 2 din The Good Doctor/Doctorul cel bun rulează joia, de la ora 22.00, la AXN

Prima imagine cu Cletus Kasady, alias Carnage din Venom 2

În benzile desenate, simbiotul Venom fuzionează cu Kasady

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 11 februarie 2020 17:51
deja mi-e greata de acest cinema cu "noutatile" lor mai mult decat inutile,face o sala de cinema unde poti sa aduci un animal in loc de partener in sala "Love your pet too" si tot la partea de noutate mentionati ca locurile de pe randul central sunt mai scumpe decat celelalte,asta daca mai voiati un motiv sa nu mergeti la ei
cavallioty pe 11 februarie 2020 17:52
*faceti

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells