Lisa Marie Presley a murit. Acum două zile participase la Globurile de Aur

de Gloria Sauciuc în 13 Ian 2023
Lisa Marie Presley a murit la spital, unde fusese internată după un stop cardiac

Lisa Marie Presley, singura fiică a „Regelui Rock’n’roll-ului”, Elvis Presley, a murit joi, la vârsta de 54 de ani, după ce a fost transportată de urgență la un spital din Los Angeles, relatează Reuters. Informația a fost confirmată de către mama ei, Priscilla Presley. Lisa Marie Presley a murit la spital, unde fusese internată cu câteva ore înainte, după un stop cardiac.

Lisa Marie Presley a fost joi spitalizată după ce a suferit un stop cardiac la locuința ei din Calabasas, California, la abia două zile după ce a participat la Globurile de Aur împreună cu mama sa, Priscilla Presley, și cu echipa filmului Elvis.

Presley, de 54 de ani, a fost resuscitată la ea acasă și a reușit să își recapete pulsul înainte de a fi dusă la spital. Serviciile de urgență au confirmat că o femeie de cincizeci si ceva de ani a suferit o urgență medicală în orașul ei de reședință, fiind transportată la spital.

„Fiica mea Lisa Marie a fost dusă de urgență la spital. Acum primește cele mai bune îngrijiri. Rugați-vă pentru ea și pentru noi. Știm că vă rugăm pentru noi în întreaga lume și vă rugăm să ne tratați cu discreție în aceste momente”, a declarat mama ei, Priscilla Presley, pe Facebook, la doar câteva ore înainte de decesul femeii.

Lisa Marie și Priscilla Presley au fost la gala Globurilor de Aur și au fost în public atunci când actorul Austin Butler a câștigat premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol principal într-o dramă (Elvis). Acesta le-a mulțumit celor două femei, rude cu Presley, în timpul discursului de mulțumire. „Țin să le mulțumesc producătorilor noștri și Warner Bros, și familiei Presley. Vă mulțumesc. Vă mulțumesc pentru că v-ați deschis inimile, amintirile, casa voastră pentru noi. Lisa Marie și Priscilla, vă iubesc pentru întotdeauna”, apoi „În cele din urmă, pentru Elvis Presley însuși. Ai fost un simbol, un rebel și te iubesc așa de mult. Ne gândim la tine, nu te vom uita niciodată”.

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis Presley, a condus Elvis Presley Enterprises, cu o avere estimată la 100 de milioane de dolari. În 2005, a vândut pachetul majoritar către Industrial Media, dar a păstrat controlul proprietății tatălui ei, Graceland.

A avut propriile producții artistice, trei albume de studio în anii 2000 si 2010, fiind mama lui Riley Keough, care debuta în film cu The Runaways și era nominalizată la Independent Spirit Award pentru interpretarea din American Honey (2016), film selectat la Festivalul de la Cannes, apărând și în filmele Zola, The Devil All the Time și Mad Max: Fury Road.

Un alt fiu, Benjamin Keough, s-a împușcat mortal în 2020. Presley a mai avut două fiice, Finley și Harper, cu fostul soț Michael Lockwood. Înaintea acestuia, a mai fost căsătorita timp de patru luni cu Nicholas Cage, doi ani cu Michael Jackson și înainte de aceasta cu Danny Keogh. La momentul incidentului locuia din nou cu Keough, care ar fi resuscitat-o înainte de sosirea paramedicilor.

copyright foto People

Exploreaza subiecte similare:

Lisa Marie Presley, elvis presley, Elvis

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dannnnn pe 15 ianuarie 2023 08:48
Clubul 27*2

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells