Lindsay Lohan vrea ca J.K. Rowling să îi scrie memoriile

de Cristina Grigore în 7 Aug 2014
Şi E.L. James a fost vizată de controversata vedetă

Una dintre vedetele controversate ale Hollywood-ului, Linsay Lohan a dat recent de înţeles că este interesată să îşi scrie memoriile – un volum ce îi va povesti viaţa, cu detalii intime legate de numeroasele sale incursiuni sexuale. Problema este că are nevoie de ajutor pentru a o scrie.

Conform publicaţiei The Sun, actriţa şi-a transpus deja în scris câteva dintre experienţele sale şi este acum în căutarea unei edituri interesate să-i publice memoriile. Între timp, caută un autor renumit, care să pună la cap, în mod profesionist, evenimentele din viaţă povestite. Iată şi numele vizate de Lohan: autoarea lui Harry Potter, J.K. Rowling sau cea a lui 50 Shades of Grey, E.L. James.

Cum întâlnirea cu E.L. James nu pare să fi fost mulţumitoare, Lohan speră acum să o poată convinge pe Rowling să îi accepte propunerea.

Exploreaza subiecte similare:

Lindsay Lohan, actor, J.K. Rowling

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AeroX pe 7 august 2014 08:49
Doamne fereste!
Bayard pe 7 august 2014 12:26
Memoriile??? Nu are nici macar 30 de ani si nu a realizat absolut nimic in viata. Un film cu viata ei ar fi probabil pe jumatate porno.
ddman pe 7 august 2014 14:44
LOL. Ai dreptate, dar poate tocmai pe aia se si bazeaza, ca a tratic cat altii o viata :). Am vazut la TV niste secvente dintr-un film si pana sa ma dumiresc ce film (Scary Movie 5) si cine este individa (nu am mai vazut film cu ea de cand era mica si nici nu-i stiam fata) prima reactie a fost: "ce fata de curva are asta" dupa ce am realizat ce film este am stiut ca este vorba de Lindsay.
ddman pe 7 august 2014 14:45
*trait

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells