Liam Neeson îl va interpreta pe celebrul Deep Throat într-un film despre scandalul Watergate

de Cristina Grigore în 9 Nov 2015
Thriller-ul cu spioni se va numi Felt şi va începe producţia anul viitor

 Liam Neeson a primit rolul agentului FBI devenit informator al presei în scandalul Wategate, într-o dramă ce va fi produsă, printre alţii, de Tom Hanks, scrie TheWrap.com.

Filmul se va numi Felt şi va fi regizat de Peter Landesman (Concussion). Cunoscut în spaţiul public numai după porecla Deep Throat, identitatea adevărată a lui Mark Felt – numărul doi în FBI la acea vreme – a fost păstrată secretă vreme de 30 de ani. Abia în 2005 s-a aflat numele celui care i-a ajutat cu informaţii pe jurnaliştii The Washington Post Bob Woodward şi Carl Bernstein, a căror investigaţie despre operaţiunile ilegale adunate sub numele „Afacerea Watergate” au dus la demisia președintelui american Richard Nixon.

Felt va începe producţia în luna martie a anului viitor, iar alături de Neeson vor mai juca Diane Lane şi Jason Bateman.

Subiectul Wategate fost utilizat în mai multe producţii cinematografice, printre care drama All the President’s Men (1976, cu Dustin Hoffman şi Robert Redford în rolul jurnaliştilor,iar Hal Holbrook în cel al agentului FBI) şi parodia Dick (1999).

Exploreaza subiecte similare:

Liam Neeson, Peter Landesman, All the President’s Men, Dick, Diane Lane, Jason Bateman

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 9 noiembrie 2015 10:52
Un actor deosebit si un subiect interesant ar trebui sa realizeze un film bun...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells