Liam Hemsworh, păcălit. Vezi cum s-a transformat o scenă de sex într-o farsă

de Cristina Grigore în 5 Aug 2013
Partenera actorului din scena fierbinte trebuia să fie frumoasa Amber Heard

Când munca devine prea stresantă, oamenii caută mijloace de detensionare care mai de care mai năstruşnice. Şi cum platourile de filmare ale unei producţii oferă adesea din plin recuzita necesară, nu e de mirare că unii actori, sau membri ai echipei de realizatori, se pun pe şotii. De această dată, păcălitul a fost actorul din The Hunger Games şi mai tânărul „frate a lui Thor”, Liam Hemsworth.

Australianul a dezvăluit site-ului E!Online cum, în timpul filmării unei scene de sex din viitorul său film, Paranoia - unde joacă alături de Gary Oldman şi Harrison Ford - a fost victima unei farse neobişnuite, graţie colegilor săi de lucru.

Hemsworth se pregătea de o scenă de sex împreună cu actriţa Amber Heard (atractiva apariţie din Drive Angry şi The Rum Diary), însă… „M-am băgat în pat şi când s-a strigat „actiune” m-am întors şi am apucat ceea ce trebuia să fie mâna ei, în schimb am dat peste un penis uriaş din latex negru… Am tras de el şi toată lumea s-a prăpădit de râs, mai puţin eu…”, a povestit actorul.

Chiar dacă nu a împărtăşit „entuziasmul” copleşitor al colegilor, Hemsworth a gustat gluma. Cu toate acestea, va fi cu siguranţă ceva mai precaut la filmarea viitoarei sale scene de sex.

Paranoia, un thriller despre un angajatul al unei puternice companii, atras într-o periculoasă schemă a corupţiei şi a spionajului economic, va fi lansat în cinematografele de la noi pe 20 septembrie. În noiembrie îl vom revedea pe Liam Hemsworth, începând din 22 noiembrie, în The Hunger Games: Catching Fire.

Exploreaza subiecte similare:

The Hunger Games, Liam Hemsworth, paranoia, Gary Oldman, Harrison Ford, Amber Heard, Drive Angry, The Rum Diary, The Hunger Games: Catching Fire, actor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
giculopi pe 5 august 2013 12:28
buna asta cu "a gustat gluma" cu "un penis din latex negru" le-ati pupat bine una cu alta :)
Cinefilul007 pe 5 august 2013 13:24
Exact! A gustat gluma pana la capat? Macar sa stim un lucru!
vladimir84 pe 5 august 2013 15:24
Glumitze!
alex_il_fenomeno pe 13 august 2013 19:07
Trebuie si ei sa se distreze un vreun fel :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells