„Lettice&Lovage” – premieră în București la Teatrul Arte dell’Anima

de Cinemagia în 26 Nov 2017
O comedie verbală, ierbală, dar nu și letală, în patru tablouri, produsă de Teatrul Arte dell’Anima, ce se joacă pe 26 și 27 noiembrie, dar și în datele de 8, 14, 20 și 21 decembrie

Teatrul Arte dell’Anima prezintă, pentru prima dată în București, spectacolul „Lettice&Lovage”, de Peter Shaffer, traducere de Crina Lință, regia Geanina Hergheligiu. O comedie verbală, ierbală, dar nu și letală cu Crina Lință, Ioana Pavelescu și Silviu Biriș.

Spectacolul va avea  premiera în data de 26 noiembrie, la Teatrul Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D!

„Lettice & Lovage” este o savuroasă comedie satirică, scrisă în 1987, special pentru actrița Maggie Smith și spune, într-un stil plin de umor fin și nuanțat, British, povestea întâlnirii dintre Lettice Douffet (o femeie pasionată de istorie, teatru și bucătărie elisabetană), ghid turistic la Conacul Fustian, conac bântuit (în opinia ei) și Charlotte (Lotte) Schoen, aparent rigidul reprezentant al Consiliului Conservării și Protejării Obiectivelor Istorice ale Regatului Unit al Marii Britaniiși al Irlandei de Nord.

Ca în fiecare loc de muncă, Lettice decide să urmeze „regula celor trei Δ, regulă moștenită de la mama ei, imaginând fapte grandioase petrecute pe Marea Scară a Conacului. Lotte o concediază, dar are revelația întâlnirii unui om „spectaculos”, pe care, săptămâni mai târziu, simte nevoia sa îl caute.Lotte îi va împărtăși acesteia faptul că a moștenit de la tatăl ei (proprietarul Editurii Perseus), „ochii” pentru frumos, pentru  construcțiile cu arhitectură splendidă, care dau identitate.

Cele două petrec tot mai mult timp împreună, reînviind scene din istorie și, inevitabil, se produce un accident, care conduce la un proces public. Cel mai intrigat de toate întâmplările ciudate care declanșează accidental este avocatul  Bardolph, un profesionist prins fără voia sa în mrejele imaginației actriței Lettice Douffet.

Ce au în comun Lettice Douffet, Charlotte Schoen și Maria Stuart, regina Scoției rămâne să descoperim împreună în datele de 26 și 27 noiembrie, începând cu orele 19:30 la Teatrul Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D!

Biletele sunt disponibile aici: https://www.mystage.ro/spectacole/lettice--lovage-895?af=41

Distribuția:

Lettice Douffet – Crina Lință

Charlotte/(Lotte) Schoen – Ioana Pavelescu

Țâfnosul/Framer/Jim Mackintosh/Mr. Bardolph – SilviuBiriș

Regie: Geanina Hergheligiu

Pictură décor: Alina Mavru

Sound&light: Alex Bibere

Durata: 1h 45’

Preț bilet: 40 lei

 

Alte știri din cinema

Filme horror. De ce dăm bani ca să fim speriați

Filmele horror ne dau o zonă sigură în care putem fi terorizaţi

Anca Damian, premiul de regie la Festivalul de la Varșovia

Regizoarea a primit premiul pentru filmul Moon Hotel Kabul, scris împreună cu Lia Bugnar, cu Florin Piersic jr. protagonist

Mark Hamill confirmă revenirea lui Luke în Star Wars: Episode IX

Lansarea filmului este programată în Statele Unite pe 20 decembrie 2019, când va debuta şi pe marile ecrane de la noi

Sebastian Stan şi starul lui Fifty Shades, rivali în dragoste într-o dramă romantică

Triunghiul amoros va fi declanşat de personajul lui Shailene Woodley

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kristinajuhas pe 4 decembrie 2017 11:18
Sunt așa de emoționat că soțul meu sa întors după ce ma lăsat pentru o altă femeie. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți de aproape 7 ani. Suntem fericiți căsătoriți cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede cineva. A început să se întoarcă acasă târziu de la muncă, el nu mai păsa deloc de mine sau de copii. Uneori el iese și nici măcar nu se întoarce acasă timp de 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar toate nu au avut nici un rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Pe măsură ce navighez prin Internet într-o zi, am dat peste un site care a sugerat că dr. OGUNDU poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restaurarea relațiilor distruse și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să o trimit. L-am contactat și i-am spus problemele mele și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și mi-a făcut o vrajă. 24 de ore mai târziu, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o mai face niciodată. De atunci, totul sa întors la normal. Eu și familia mea trăim împreună din fericire din nou ... Mulțumesc lui Dr OGUNDU. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l și vă garantez că vă va ajuta. Nu te va dezamăgi. Trimiteți-l la: drogunduspellcaster@gmail.com
1. Adu-ți prietenul înapoi
2. Adu-ți soțul înapoi
3. Adu-ți soția înapoi
4. Adu-ți prietena înapoi
5. Câștigă loterie
6. promovarea în birouri
7. vă ajută să rămâneți însărcinată, dacă căutați fructul uterului
8. Curățirea completă a oricărui tip de boală
9. angajamentul de căsătorie și multe altele.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells