Leonardo DiCaprio, într-o adaptare după benzi desenate?

de Cristina Grigore în 5 Iun 2013
The Secret Service va fi regizat de Matthew Vaughn şi îl are deja în distribuţie pe Colin Firth

Filmografia sa, plină în ultimii ani de titluri remarcabile, este pe cale să se îmbogăţească cu unul cel puţin la fel de incitat, atât prin nume, cât şi prin acţiune. Cei de la The Sun au obţinut informaţii legate de un nou rol oferit lui Leonardo DiCaprio, eliberat acum de filmările la The Wolf of Wall Street, film în regia lui Martin Scorsese pe care îl vom putea vedea spre sfârşitul acestui an.

DiCaprio este dorit de Matthew Vaughn în The Secret Service, un thriller adaptat după o serie de benzi desenate ale lui Mark Millar şi Dave Gibbons, ce îl are deja în distribuţie pe Colin Firth (The King’s Speech). Povestea are în centru un tânăr gangster care este recrutat de unchiul său şi trimis la o şcoală secretă britanică, ce transformă tineri scandalagii în agenţi secreţi cu clasă, şarmanţi, de tipul lui James Bond.

Rolul oferit starului lui The Great Gatsby este cel al villain-ului, partitură pe care a dovedit că poate interpreta extrem de convingător în Django Unchained. „Leo este un antagonist perfect. Filmele inspirate din benzi desenate nu sunt în mod normal asociate cu el, însă acesta i s-ar potrivi de minune”, a declarat o sursă apropiată viitoarei producţii a lui The Secret Service. Momentan, Vaughn aşteaptă încă un răspuns pozitiv din partea lui DiCaprio şi caută un actor potrivit rolului central.  

Lansarea americană a lui The Secret Service este programată pentru noiembrie 2014.

Exploreaza subiecte similare:

leonardo dicaprio, The Wolf of Wall Street, Martin Scorsese, Matthew Vaughn, The Secret Service, Colin Firth, The Great Gatsby, Django Unchained

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 5 iunie 2013 10:25
De ce sa ma uit la un film copiat dupa Bond cand ma pot uita chiar la urmatorul Bond???
MikkaelWolfganger pe 5 iunie 2013 16:40
Pentru ca joaca DiCaprio si Firth ?
Bayard pe 5 iunie 2013 16:49
Doar Firth deocamdata :) ...
cristi23 pe 5 iunie 2013 20:35
ei bine proiectul e interesant........si din nou avem un film inspirat din lumea fantastica a benzilor desenate.....grozav
Han_Solo pe 6 iunie 2013 09:18
Numa filme inspirate din benzi desenate mai. Cand or sa termine subiectele si din benzi desenate, la ce o sa treaca? La filme inspirate din carti de poker?
alex_il_fenomeno pe 5 iulie 2013 16:17
Mai mult pentru ca este DiCaprio, cu siguranta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells