Lena Headey, despre ultima zi de filmare la Game of Thrones

de Cristina Grigore în 30 Ian 2019
Ultimul sezon al serialului va debuta pe 14 aprilie

Puțină vreme ne mai desparte de ultimul sezon al lui Game of Thrones. Odată cu încheierea filmărilor, actorii serialului au făcut câteva declarații. Interpreta lui Cersei, actrița Lena Headey, a declarat într-un interviu acordat publicației Variety: „Ultima mea zi de filmare a fost extrem de ciudată şi de obositoare, pentru că a trebuit să tot urc şi să cobor acele scări… Însă doar atât pot să vă spun, e vai de mine dacă zic mai mult!”.

Şi Kit Harington a vorbit, într-un interviu oferit la începutul lunii ianuarie revistei GQ Australia, despre cât de dificile au fost filmările la acest al optulea sezon.

„Ultimul sezon din Game of Thrones parcă a fost gândit să ne facă praf. Cu toţii eram terminaţi la final. Nu ne dădeam seama dacă plângeam pentru că eram trişti, sau plângeam pentru că eram îngrozitor de obosiţi. Eram privaţi şi de somn. Parcă totul era aranjat ca să te facă să zici «Gata, m-am săturat de asta».”, a explicat el.

„Îmi amintesc cum toată lumea spunea cam aşa la sfârşit: «Mi-a ajuns. Mi-a plăcut foarte mult, a fost cea mai grozavă treabă din viaţa mea, poate că mi se face cândva dor de aceste momente, dar acum, gata, am terminat»”, a mai spus actorul.

Potrivit revistei fraceze Premiere, primele două episoade ale sezonului opt vor avea, fiecare, câte 60 de minute. Durata următoarelor patru (acest ultim sezon va avea doar şase episoade), va fi însă de 80 de minute. Ultimul sezon al serialui-fenomen al HBO se va lansa pe 15 aprilie.

Urmărește finala Game of Thrones pe HBO GO!

Exploreaza subiecte similare:

Lena Headey, Game of Thrones, Kit Harington

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Manusa pe 30 ianuarie 2019 23:50
Filmari obositoare...inseamna ca ne vom astepta la un ultim sezon de exceptie, fara indoiala zic eu. Mai avem putin de asteptat :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells