Lege și ordine: intenții criminale începe pe 19 septembrie la DIVA

de Cinemagia în 29 Aug 2016
Serialul dramatic care urmărește cazuri de crime anchetate de poliția orașului New York îi are în distribuție, printre alții, pe Vincent D'Onofrio, Jeff Goldblum, Eric Bogosian, Kathryn Erbe

Serialul de succes Lege și ordine: Intenții Criminale începe luni, 19 septembrie, la ora 20:00 și va fi difuzat de luni până vineri. Serialul dramatic care urmărește cazuri de crime anchetate de poliția orașului New York îi are în distribuție, printre alții, pe Vincent D'Onofrio, Jeff Goldblum, Eric Bogosian, Kathryn Erbe și mulți alții.

Producătorul Dick Wolf stă în spatele popularei francize Lege şi ordine, care are în palmares Premii Emmy şi din care face parte şi Lege şi ordine: Intenţii criminale - serial care s-a terminat în SUA în vara lui 2011, odată cu sezonul 10. Serialul dramatic poliţist este unul unic prin prisma faptului că oferă o extra dimensiune poveştii dezvăluind înfăptuirea crimelor din perspectiva asasinilor. Serialul integrează o componentă psihologică unică în peisajul poveştilor din Lege şi ordine (care s-a terminat în 2010, după 20 de sezoane!) şi Lege şi ordine: Brigada specială.

Urmăriți la DIVA Lege și ordine: Intenții criminale, din 19 septembrie, ora 20:00. De luni până vineri, la aceeași oră, va fi difuzat câte un episod.

Despre NBCUniversal International Networks

Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 167 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, The Style Network, Bravo și Golf Channel. Aceste branduri unice oferă experienţe diverse de divertisment pentru audienţele locale din întreaga lume. Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie. 

NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de posturi TV și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

 

 

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells