Lay’s MovieMode, tool-ul ce îmbunătățește experiența de vizionare de filme pe telefon

de Gloria Sauciuc în 20 Oct 2022
E momentul să ne punem telefoanele pe MovieMode!

Dacă ați deschis această știre înseamnă că sunteți printre cei care care caută, asemenea nouă, tot soiul de gizmoșenii ce să facă experiența de vizionare de filme cu adevărat eliberatoare (de stresul cotidian). Dincolo de articolele despre filme, noi scriem și despre tehnologia asociată cinematografiei, așa că am aflat de existența unui tool cu adevărat inovator - „Lay’s MovieMode”, ce permite vizionarea de filme pe telefon fără primirea de notificări de niciun tip pe durata vizionării. Filmele pot fi savurate, practic, neîntrerupt.

Vă miră că am folosit un termen... culinar? Scriem „savurate” pentru că tool-ul inovativ este o creație a mărcii de chips-uri Lay's. Prin acest tool, dar și la o porție de chipsuri, compania Lay's le oferă consumatorilor șansa de a se relaxa puțin și de a se bucura cu adevărat de filmul pe care îl urmăresc.

Principiul este aparent simplu, la baza lui stând ideea că filmele se savurează mai bine cu internetul oprit: în mare este vorba despre a intra pe laysmode.ro, a alege durata de vizionare a filmului dorit, a activa modul „Avion” al telefonului și a da „play” la filmul dorit.

„Tool-ul este conceput special pentru a rezolva o problemă de actualitate și pentru a da un boost oricărei experiențe de vizionare”, spun creatorii acestui instrument online.

Ghidul spectatorilor în savurarea fără bătăi de cap a filmelor este Smiley. Artistul face și o invitație utilizatorilor acestui tool și consumatorilor de Lay’s - anume să se înscrie în super promoția de lungmetraj și să profite de extra șanse de câștig cu Lay’s MovieMode. Se pot câștiga rucsacuri Lay’s by mysimplicated, inspirate din lumea filmului; pe de altă parte, toți consumatorii care se înscriu în campanie primesc garantat un bilet la concertul online al lui Smiley și au șansa de a câștiga marele premiu, un cec Blockbuster de 50.000 de lei.

Tutorial Moviemode:



„Despre mine, personal, aș putea spune fără ezitare că sunt un cinefil înrăit. Așa că e ușor de înțeles de ce ideea unui tool care oferă publicului larg șansa de a se bucura din nou de filme în adevăratul sens al cuvântului este exact pe sufletul meu”, a declarat Vlad Belcin, copywriter la Friends\TBWA, membru al echipei de creație în campania „Lay’s Movie Watching & Lay’s MovieMode”.

„Cred cu tărie că Lay’s MovieMode e un concept cool nu doar pentru că e inovator și simplu de utilizat, ci și pentru că urmărește să rezolve, chiar și pentru scurt timp, o problemă super reală, și anume capacitatea de atenție a spectatorilor, care s-a tot diminuat în ultimii ani. Dar MovieMode e doar vârful de lance al unei noi campanii Lay’s Movie Watching, plină de dinamism în execuții, premii garantate și de colecție și condusă de un Smiley mai pozitiv și energic ca niciodată. GG echipei PepsiCo & Friends\TBWA & OMD și la cât mai multe filme savurate... neîntrerupt ;)”, a mai spus Belcin.

Din partea Lay’s și PepsiCo Romania, Brand Manager-ul Ana Dinu a transmis într-un comunicat remis Cinemagia: „Deschide Lay’s! Începe filmul!” este deja un headline bine cunoscut și vine cu o campanie cu premii. Ne-am dorit să păstrăm layerul clasic de NCP cu premiul `Blockbuster in bani`, am continuat parteneriatul cu mysimplicated – de data aceasta cu rucsacuri cu printurile bine-cunoscute și cu un premiu garantat cu ajutorul lui Smiley – un bilet la un concert care se va desfășura online la finalul campaniei, însă nu ne-am oprit aici. Lay’s MovieMode este modul nostru de a adresa un insight foarte puternic – acela că devine din ce în ce mai dificil să privești un film fără să fii întrerupt de diverse notificări. Astfel, venim cu un added value pentru consumator cu acest tool care te incentivează să îți pui telefonul pe MovieMode și să savurezi filmele neîntrerupt, în timp ce câștigi extrașanse în promoție.”

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells