Lansare internaţională de 102,5 milioane de dolari pentru War for the Planet of the Apes

de Cristina Grigore în 17 Iul 2017
Spider-Man: Homecoming este detronat, comedia romantică The Big Sick urcă trei locuri în topul zece al încasărilor americane

War for the Planet of the Apes, al treilea film al francizei relansate de 20th Century Fox, Planet of the Apes, a debutat cu 102,5 milioane de dolari internaţional.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, pelicula regizată de Matt Reeves a strâns 56,6 milioane de dolari pe teritoriul nord-american şi a detronat astfel pelicula Sony Pictures Spider-Man: Homecoming. Cifra de lansare o depăşeşte pe cea a lui Rise of the Planet of the Apes – 54,8 milioane de dolari, dar este întrecută de cea a lui Dawn of the Planet of the Apes, ce se ridică la 72,6 milioane.

Internaţional, pelicula a avut încasări de 46 de milioane din 61 de pieţe de film. Urmează să fie lansată în Franţa, Germania, Japonia, Coreea de Sud şi China.

Box office-ul Statelor Unite din acest sfârşit de săptămână este completat de noul film Spider-Man, cu încasări de 45,2 milioane, Despicable Me 3 (18,7 milioane), Baby Driver (8,7 milioane) şi, pe locul cinci în top (un avans de trei poziţii în clasament), The Big Sick, o comedie romantică bine primită de critici, cu încasări de 7,6 milioane de dolari în acest sfârşit de săptămână.

Exploreaza subiecte similare:

War for the Planet of the Apes, Spider-Man: Homecoming, Despicable Me 3, Baby Driver, The Big Sick 

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells