Lansare de 117 milioane de dolari pe teritoriul nord-american pentru noul Spider Man

de Cristina Grigore în 11 Iul 2017
Şi internaţional, Spider-Man: Homecoming a avut succes – a strâns, în total, 257 milioane de dolari

Spider-Man: Homecoming s-a lansat în week-end în cinematografele noastre şi ocupă deja locul întâi în clasament: în week-end-ul de lansare, 7-10 iulie 2017, 48.131 de spectatori au văyut filmul iar vânzările totale au fost de 1.130.724 lei. Aclamat de milioane de fani din toată lumea, blockbusterul - lider național de box-office se confirmă drept una dintre cele mai așteptate lansări cinematografice ale verii. Filmul – ce este deja pe primul loc în topurile a 50 de pieţe de film de pe tot Globul - pare să-şi fi găsit drumul spre noua generaţie de fani ai celebrului supererou.

Debutul nord-american din acest sfârșit de săptămână a ajuns la 117 milioane de dolari, una dintre cele mai bune lansări ale francizei – Homecoming este depăşit doar de Spider-Man 3, care a obţinut 151 milioane de dolari la lansare.

Pelicula a întrecut Wonder Woman, ce a făcut 103 milioane în primul week-end, şi a intrat în topul trei al celor mai bune lansări ale anului, după Guardians of the Galaxy Vol. 2 (146 milioane de dolari) şi Beauty and the Beast (174 milioane de dolari la debut). Internaţional, producţia cu Tom Holland protagonist a acumulat 257 milioane de dolari.

Despicable Me 3 a coborât pe locul doi în clasamentul american (33,9 milioane de dolari), fiind urmat de Baby Driver, ce a mai adăugat 12,7 milioane de dolari în acest sfârşit de săptămână la un total de 56,8 milioane (de menţionat că filmul a fost produs cu numai 34 de milioane). Wonder Woman a mai adăugat 10 milioane de dolari încasărilor totale, ajunse acum la 745 milioane, iar Transformers: The Last Knight, aflat pe locul cinci în top, a obţinut încasări totale de 494 milioane de dolari, cu 6,3 milioane încasate în acest week-end.

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man: Homecoming, Wonder Woman, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Beauty and the Beast, Baby Driver, Transformers: The Last Knight, Despicable Me 3

Alte știri din cinema

Cum a depăşit James Cameron provocările filmărilor sub apă din sequel-urile Avatar

„Practic, dacă la problema pe care o ai adaugi apa, aceasta devine de zece ori mai grea”, a spus cineastul despre neobişnuitele filmări motion-capture realizate

Teaser-trailer-ul lui The Incredibles 2 are cele mai multe vizualizări din istorie

Animaţia se lansează la noi pe 27 iulie 2018

Filmul biografic Rodin: sculptorul, ca un faun bătrân, seducător şi uşor excentric

Personajul este decupat cu o aureolă luminoasă pe un contur întunecat - însă mai frecvent evoluează între tonuri de bej

Jason Momoa explică de ce unele scene cu Aquaman din Justice League au fost eliminate

„S-ar fi putut face două filme", a spus actorul, referindu-se la materialul filmat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells