La Editura RAO a aparut "Juriul" de John Grisham

25 Feb 2004
La Editura RAO a aparut "Juriul" de John Grisham
Stim cu totii: „tutunul dãuneazã grav sãnãtãtii“. Cît de grav însã? Poate chiar sã cauzeze moartea? Fãrã sã-si fi dorit vreodatã asta, un numãr de americani obisnuiti sunt alesi sã fac parte dintr-un juriu care sã hotãrascã exact.

Si, pentru cã marile companii de tutun au fost acuzate cã folosesc cu bunã stiintã substante care creeazã dependentã, daunele pot sã ajungã la sute de milioane de dolari în acest proces.

Cînd miza jocului este atît de mare, multe reguli si limite pot fi încãlcate si, în curînd, unul dintre membrii juriului va avea din ce în ce mai clar impresia cã este urmãrit. Este oare Juriul controlat de forte oculte? Dacã da, atunci de cãtre cine?

Lucrurile devin din ce în ce mai complicate, iar asta nu trebuie sã ne mire: în fond, este vorba despre un roman scris de John Grisham.

Si oferit, bineinteles, de RAO, editorul român al incomparabilului autor.

Participati la concursul organizat de site-ul nostru si puteti catiga saptamanal un roman Juriul, oferit de Editura RAO.

De asemenea, pe site-ul Editurii RAO puteti gasi o lista cu toate romanele lui John Grisham aparute la noi si multe alte informatii despre apritiile editoriale de ultima ora.

Din 27 februarie puteti vedea si ecranizarea acestui roman de exceptie la cinema: Runaway Jury

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells