La cinematograful Cinemax te poți bucura de popcorn 1+1 gratis, oferit de Dan Badea

de Cinemagia în 17 Mai 2022
Intră în filmul lui Dan Badea și savurează o experiență cinematografică la maxim

Chiar dacă nu mai trăim în anii în care ieșitul la film era nu doar un obicei, ci o necesitate, tehnologia de azi ne ajută să ne desfătăm toți porii în fața unui spectacol cinematografic.

Pe lângă oferta de popcorn 1+1 gratis, începând din 16 mai, bunul nostru prieten, actorul Dan Badea, te invită să îți redescoperi cinefilia în sălile Cinemax și să te bucuri de adevăratul potențial al viitoarelor lansări din cinema.

Și dacă tot am început pe un ton nostalgic, să ne amintim de Top Gun: Maverick. Da, acea legendă readusă pe marele ecran. Tom Cruise reapare pe cer și pare să anunțe o franciză. În avionul lui de vânătoare nevoit să zboare jos, periculos, învârtindu-se în picaj și sfidând moartea într-o altă misiune cu adevărat imposibilă.

Din fericire, sălile Cinemax sunt dotate cu proiectoare laser 4k și cu un sistem audio Dolby Atmos, ca să înțelegem și noi prin ce trece Tom Cruise. Să uităm că privim un film.

Și dacă nu ne-am săturat de nostalgie sau de senzații tari, îți amintim că apare și Jurassic World Dominion. Specialiștii în T-Recși și în Velociraptori, interpretați de aceiași Sam Neill, Laura Dern și Jeff Golfblum, reintră în scenă încercând să rezolve un adevărat paradox al speciilor. Dacă noi dominăm planeta așa cum dinozaurii o făceau acum zeci și sute de milioane de ani, nu îți poți imagina întâlnirea accidentală a regilor trofici altfel decât ca un spectacol pur.

Știm încă demult că cinemaul fabrică vise. Iar astăzi le putem visa cu simțurile mult mai ascuțite. Pentru visătorii profesioniști, aveți la dispoziție sălile VIP de la Cinemax. Aici vă veți bucura de o proiecție cu atât mai imersivă pe ecranele Silver Screen și de meniuri și răcoritoare direct în sala de cinema, accesibile prin tabletele integrate în fotoliile din piele ajustabile.

Sau putem vedea literalmente o fabrică de vise în noul Dreambuilders, o comedie fantasy animată. Iar dacă ți-a plăcut Inception (2010), aici iar ți se dau lucrurile peste cap. Minna crește într-o familie separată și află că poate influența visele celor din jur, inclusiv al tatălui ei. Și, astfel, intră într-o zonă din afara scenariului de vis.

Paralela aceasta a filmului ca vis și invers nu se va opri. Mai ales fiindcă începe din copilărie. Așa că nu ezita să îi oferi și copilului tău o astfel de experiență. Cinemax are și o sală dedicată celor mici, dar și celor mari, ca să stea fără griji. Nu e acel loc în care tu te vei îngrijora iar copiii se vor plictisi. În plus, prichindeii pot beneficia de înălțătoare speciale, ca să poată vedea întregul ecran așa cum trebuie.

Cât despre pofta de dinainte sau de după film, poți servi o masă direct în incinta Cinemax, la restaurantul Spotlight. Sau pe terasa acestuia. Ai la dispoziție un meniu complet și prețuri avantajoase.

De asemenea, îți reamintim că oferta de marți înseamnă că orice bilet are prețul unic de 14 lei! (cu excepția sălilor VIP și la avanpremiere)

Cinematograful Cinemax are și o locație accesibilă, aproape de centrul Bucureștiului. Mai exact, la etajul doi din Veranda Mall, lângă Piața Obor. Pentru mai multe detalii, consultați rețelele sociale:

Facebook: https://www.facebook.com/cinemaxveranda

Instagram: https://www.instagram.com/cinemaxromania/

Sau direct pe site-ul Cinemax: https://cine-max.ro/

Exploreaza subiecte similare:

Dan Badea, Top Gun: Maverick, Tom Cruise, Laura Dern, Jeff Goldblum, Sam Neill, Jurassic World: Dominion, Dreambuilders

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells