La 33 de ani de la premieră, Twins are parte de un sequel!

de Ştefan Dobroiu în 15 Sep 2021
Arnold Schwarzenegger şi Danny DeVito apar pe afiş alături de Tracy Morgan

Twins/Gemenii a fost cel mai mare succes de casă în Statele Unite în 1988 şi le-a adus actorilor Arnold Schwarzenegger şi Danny DeVito cel mai mare onorariu al carierei lor de până atunci (au optat nu pentru un onorariu fix, ci pentru un procent din încasări). Discuţii despre un eventual sequel s-au purtat des de-a lungul deceniilor, mai puţin în timpul carierei politice a lui Schwarzenegger, dar iată că acum totul e clar: filmul va avea un sequel, Triplets, în echipă fiind cooptat şi popularul actor de comedie Tracy Morgan (30 Rock).

Regizor este acelaşi Ivan Ritman (cu care Schwarzenegger a mai făcut Kindergarten Cop şi Junior), iar despre poveste nu se ştie mare lucru acum, în afară de faptul că gemenii Julian şi Vincent află că au un frate geamăn de care nu aveau habar până atunci. Chiar dacă detaliile din scenariu sunt ţinute la secret în acest moment, proiectul a iscat agitaţie în piaţa de filme a festivalului de la Toronto.

Într-un interviu acordat publicaţiei Deadline, Ivan Reitman a recunoscut că iniţial scenariul l-a avut în vedere pe Eddie Murphy, doar că acesta nu a mai avut timp de proiect după succesul Coming 2 America. Atunci producătorii şi-au îndreptat atenţia spre Tracy Morgan, pe care Reitman îl numeşte "unul din cei mai amuzanţi tipi din întreaga lume".

Despre cei trei protagonişti şi despre tonul filmului Reitman a mai spus: "[Întreaga poveste] este despre cum ajung să aibă o relaţie după atâţia ani. Este un film despre familie şi despre faptul că, oricât de diferiţi am fi, trebuie să învăţăm să ne înţelegem reciproc".

Proiectul se află acum în perioada de finanţare, deci nu putem spune când se va lansa.

Exploreaza subiecte similare:

Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito, Tracy Morgan, Ivan Reitman, Twins, Kindergarten Cop, Junior, Eddie Murphy

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 15 septembrie 2021 11:01
”Coming 2 America” e considerat un succes?!?... Serios?!?...:)))))))))))
Phantom_sub pe 15 septembrie 2021 11:37
A fost în top 10 multă vreme pe Amazon Prime Video.
Phantom_sub pe 16 septembrie 2021 12:32
Este în Top 10 şi versiunea modernizată, politică corect a readaptării filmului Cenuşăreasa, tot pe Prime. Deci... Nu spun că acela îmi place, dar părerea majorităţii dictează, cel puţin în situaţiile astea...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells