Kit Harington s-a retras într-un centru de wellness pentru a se trata de stres și anxietate

de Cristina Grigore în 29 Mai 2019
Epuizarea fizica și mentală de la filmările ultimului sezon al serialului și-au pus amprenta asupra interpretului lui Jon Snow

Finalul lui Game of Thrones a avut un impac major asupra multora dintre actorii serialui, însă poate cel mai afectat a fost interpretul lui Jon Snow, Kit Harington, care - după cum relatează Wenn.com - s-a internat într-un centru de wellness de top pentru a-și rezolva unele „probleme personale”.

Atenție, urmează spoilere pentru ultimul episod al sezonului final Game of Thrones

Actorul a avut un moment de cădere emoțională când, în timpul unei repetiții finale a scenariului ultimelor episoade, a realizat că Jon o va ucide pe iubita sa din serial, Daenerys (Emilia Clarke). Reacția lui a fost surprinsă în documentarul The Last Watch (difuzat pe 26 mai), ce redă atmosfera de la filmările sezonului 8. Se pare însă că actorul și-a făcut internarea cu câteva săptămâni înainte de finalul de pe 19 mai al serialului și a început deja consilierea, sesiunile de meditație și de terapie comportamentală pentru combaterea stresului.

„Și-a dat seama că gata – acesta este finalul; a fost ceva la care au lucrat cu toții din greu și pentru atâția ani. A avut un moment, de «Bine, dar acum ce va fi?» S-a internat în mare parte din cauza stresului și a extenuării. Soția sa, Rose Leslie, îl susține maxim. Toți cei apropiați vor ca el să se odihnească. Deocamdată, are nevoie de liniște și pace”, a declarat o susă apropiată actorului.

Agentul său a adăugat: „Kit a decis să folosească această perioadă de pauză din orarul său de lucru ca o ocazie pentru a petrece ceva vreme la un centru de wellness și a-și rezolva unele „probleme personale”.

Harrigton a mărturisit într-un interviu acordat în luna aprilie revistei Esquire că „a avut o cădere  nervoasă totală” după filmărie ultimelor scene ale sezonului 8. El spunea recent în show-ul de seară al lui Jimmy Fallon: „Am fost foarte surprins, chiar șocat de unele evenimente… apoi ochii mi s-au umplut de lacrimi. Am plâns”.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Kit Harington, Rose Leslie, Emilia Clarke

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aiuritul99 pe 6 iunie 2019 08:24
A dat de faima si...faima de poate dobora.
Cam asa sta problema in cazul acestui actor.
La ce serivicii avem ,ar trebui sa stam non-stop prin astfel de centre .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells