Kidding, cu Jim Carrey - pe HBO GO

de Cinemagia în 10 Sep 2018
Un om bun într-o lume dură își pierde încet, încet mințile, într-un mod deopotrivă amuzant și sfâșietor

Laureatul cu Globul de Aur Jim Carrey este protagonistul noului serial de comedie Showtime Kidding/Glumeam!. Pentru noua producție Jim Carrey face din nou echipă cu laureatul cu Oscar Michel Gondry (Eternal Sunshine of the Spotless Mind). Serialul poate fi urmărit pe HBO GO, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. 

Personajul principal al serialui Kidding este Jeff, adică Domnul Pickles (Carrey), realizator al unor emisiuni pentru copii foarte populare, un munte de bunătate, înțelepciune și inspirație pentru cei care au crescut cu personajul său. Dar când începe să aibă mari probleme în familie, Jeff descoperă că nicio poveste nu-l va ajuta să treacă prin criza care avansează mai rapid decât poate  suporta. Rezultatul: un om bun într-o lume dură își pierde încet, încet mințile, într-un mod deopotrivă amuzant și sfâșietor.

În serial mai joacă nominalizatul la Oscar, Emmy și Globul de Aur Frank Langella (Frost/Nixon), Judy Greer (Married), nominalizata la Oscar, Emmy și Globul de Aur Catherine Keener (Show Me A Hero, Get Out), Cole Allen și Juliet Morris.

De-a lungul sezonului, Jeff începe să se răzvrătească împotriva limitărilor emisiunii sale, „Mr. Pickles’ Puppet Time”, și a producătorului său executiv, Seb (Langella). Seb se teme că problemele psihice ale lui Jeff le-ar putea distruge imperiul comercial pe care l-au construit și, prin urmare, începe să pregătească ieșirea lui Jdin peisaj. Între timp, Deirdre (Keener), principala creatoare de marionete, are propriile ei probleme personale și profesionale. Greer este fosta soție a lui Jeff, iar fiul lor e jucat de Cole Allen. În alte roluri apar Justin Kirk (Weeds), Ginger Gonzaga (I’m Dying Up Here) și Tara Lipinski

Kidding a fost creat de și îl are producător executiv pe Dave Holstein (Weeds, Raising Hope), care a scris și episodul pilot și coordonează întregul serial. Producătorii executivi ai serialului sunt Gondry - care a și regizat câteva episoade, Carrey, Michael Aguilar (I’m Dying Up Here), Roberto Benabib (Weeds), Raffi Adlan (The Green Hornet), nominalizatul la Emmy, Jason Bateman (Arrested Development) și Jim Garavente (Bad Words). 

Primul episod din Kidding (10 episoade, a câte 30 de minute) este deja disponibil pe HBO GO, iar al doilea episod a avut premiera pe 9 septembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Jim Carrey, Kidding

Alte știri din cinema

Targaryenii nu vor apărea în prequel-ul lui Game of Thrones

„King’s Landing nu există. Nici Tronul de Fier”, arată R. R. Martin despre timpul în care este plasată acţiunea serialului

Aquaman – reacţii pozitive după proiecţia din China a 25 de minute din film

Din comentariile publicului, scenele de acţiune „se ridică la nivelul celor din Lord of the Rings şi The Matrix”

Fantastic Beasts 2 a avut un debut mai bun decât primul film al seriei

Încasările din Statele Unite nu s-au ridicat însă la nivelul celor estimate de analişti

Bohemian Rhapsody – Cum a fost transformat Rami Malek în Freddie Mercury

Cu ajutorul machiajului și a elementelor prostetice, actorul s-a metamorfozat cu totul în legendarul solist al trupei Queen

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 10 septembrie 2018 18:59
Suna bine distribuirea acestui serial de comedie, "Kidding" avandu-l in prim plan pe simpaticul actror Jim Carrey si tinand cont de aprecierile pozitive, nu ramane altceva decat sa-l urmarim.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells