Kathryn Bigelow ia premiul breslei regizorilor

de Ştefan Dobroiu în 31 Ian 2010
Kathryn Bigelow ia premiul breslei regizorilor

Kathryn Bigelow este PRIMA femeie care câştigă premiul breslei regizorilor de la Hollywood!

În ultimele săptămâni înainte de gala premiilor Oscar, breslele de la Hollywood organizează şi ele gale specializate, un fel de introduceri, dar şi barometre pentru seara cea mare. Kathryn Bigelow şi-a crescut din nou şansele de a câştiga un Oscar pentru The Hurt Locker după ce a primit trofeul breslei regizorilor, care a preferat-o fostului ei soţ, James Cameron!

Nu demult, Bigelow a primit şi trofeul cel mare al breslei producătorilor, un alt indiciu important că pe buletinele de vot pentru Oscaruri numele ei ar putea apărea mai des decât cel al lui Cameron, care, probabil, va trebui să se mulţumească doar cu succesul financiar al filmului Avatar şi cu Oscarurile categoriilor tehnice.

Important e de ştiut că în ultimii 60 de ani doar de şase ori s-a întâmplat ca premiantul regizorilor să NU primească şi Oscarul.

The Hurt Locker, lansat în 2008 în cadrul festivalului de film de la Veneţia, spune povestea unui tensionat joc de-a şoarecele şi pisica având ca protagonişti soldaţi genişti americani care trebuie să supravieţuiască într-un oraş irakian unde orice localnic este un potenţial duşman şi orice obiect o potenţială bombă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alice pe 31 ianuarie 2010 14:46
Nu ia Oscarul :)

La Oscare va fi ca si la Golden Globes.

Hurt Locker va lua toate premiile astea mici in afara de Globuri si Oscare, adica exact cele care conteaza =)))

Avatar nu are advsersar, 2 miliarde FTW !

bill pe 31 ianuarie 2010 14:52
SMD alice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angesa pe 31 ianuarie 2010 15:06
Ce ar fi sa fie la Oscar "2 se cearta si al 3 lea castiga": Inglourious Basterds!!! :-))
doinarac pe 31 ianuarie 2010 15:12
De multe ori Oscarul a oferit surprize neasteptate, asa ca orice este posibil!
Filme care meritau Oscar, nu l-au luat, caci criteriile academiei au fost nu numai cele cinematografice, s-au adaugat cele politice, etc, etc.

andreyuzzu pe 31 ianuarie 2010 21:12
sper din tot sufletul sa ia oscar numai sa nu ia avatar pt ca 85 % e facut pe pc.....nu zic ca james cameron nu a muncit la el.
Imperator pe 1 februarie 2010 11:29
Sper sa nu se transforme si Oscarul in premiile MTV asa cum au facut Globurile.
Karmina pe 1 februarie 2010 19:32
LOL cum sa ieie Avatar . NO OFENCE dar asta nu e film de oscar, daca a prins bine la public si face toti bani nu il face cel mai bun film al anului.Nu cred ca Academia aia s'a prostit asa sau daca da >>>TRIST
Karmina pe 1 februarie 2010 19:34
Eu is pt: Inglourious Basterds si The blind Side .Sănătate FTW-ce naiba!!!!!
Oscar pentru cea mai buna spag pe 2 februarie 2010 01:33
Sigur ca da, cacadopera "Avatar" va lua premiile importante din cauza incasarilor mari facute de pe urma puberilor hipnotizati 3D si multisurround in salile de la mall-uri. Ca doar e criza si cu banii stransi de la fraieri se poate cumpara si un Oscar. Masina de spalat creiere numita Hollywood tocmai si-a aratat noua directie. Daca nu l-ati vazut, mergeti repede sa nu cumva sa pierdeti soparlele albastre care isi apara "râul si ramul".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells