Karl Urban nu-şi va arăta faţa în Dredd

de Cristina Grigore în 6 Sep 2011
Karl Urban nu-şi va arăta faţa în Dredd

O peliculă din seria de remake-uri cu care studiourile de la Hollywood intenţionează să ne capteze atenţia anul viitor este Dredd. Karl Urban, noul actor ce va purta costumul personajului întruchipat în filmul din 1995 de Sylvester Stallone, a vorbit cu Total Film despre partitura sa, subliniind o problemă importantă cu care s-a confruntat filmul anterior, ce urmează a fi corectată în versiunea modernă.

Actorul este total dedicat personajului pe care îl va interpreta şi menţionează: „Dacă eşti familiarizat cu personajul [Dredd], atunci ştii că, în timp, au existat mai multe secvenţe în care el îşi scoate casca, însă nu îi vezi niciodată faţa în întregime”.

„Acest lucru a fost o idee iniţiată de creatorii săi, deoarece el este reprezentantul fără chip al legii şi al sistemului justiţiar.”, a mai spus Urban.

Judecând după aceste afirmaţii, este de înţeles de ce noul Dredd nu-şi va arăta deloc faţa în filmul regizat de Pete Travis (Vantage Point), după un scenariu de Alex Garland (28 Days Later).

„Vorbind la modul ipotetic, dacă ar fi să merg la un film care se numeşte Judge Dredd, şi actorul din rolul principal şi-ar scoate casca şi i-aş vedea în întregime faţa, atunci cred că aş regurgita în punga de popcorn, pentru că acela nu este Dredd. Dredd este enigmatic, misterios.”, a explicat actorul.

El a mai ţinut să îşi asigure fanii că nu se vor lovi de asemenea „scene”. „Vom face filmul aşa cum trebuie. Va fi mai dur, mai întunecat şi, mai ales, tributar în întregime benzilor desenate. Va fi grozav!”.

Ne vom convinge de spusele viitorului „judecător” Dredd în toamna lui 2012, când filmul va fi lansat în cinematografe.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 6 septembrie 2011 09:34
E bine ca se merge pe aceasta nota de mister total.Va face intr-adevar personajul si mai captivant.
zeno.marin pe 6 septembrie 2011 10:07
Wow! Cel mai cascat personaj! Karl Interurban is Judge Dreadful!...
Legenda spune ca s-a nascut cu casca si nu si-o scoate nici cand face dus. De fapt tot legenda spune ca nu face dus niciodata.

africanus pe 6 septembrie 2011 11:46
Parca este un fel de cavaler Teuton in armura, pastrand misterul din spatele "coifului" la fel ca la turniruri, este o idee interesanta de a nu-i vedea deloc chipul, dar totusi macar la finalul filmului ar fi foarte bine venita o dezvaluire a identitatii acestuia, adica sa-i vedem fata...
Bayard pe 6 septembrie 2011 11:55
Pai toti supereroii sunt misteriosi.... dar cum ar fi un film cu Batman, in care nu il vezi si pe Bruce Wayne??? Simplu, o prostie total impersonala...
Crist11 pe 6 septembrie 2011 13:51
Mi se rupe, sincer.
alex_il_fenomeno pe 6 septembrie 2011 18:56
ma arat interesat de acest nou proiect .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells