Justin Timberlake, dorit de Elton John în filmul său biografic

de Cristina Grigore în 3 Ian 2012
Justin Timberlake, dorit de Elton John în filmul său biografic

Musical-ul despre viaţa lui Elton John, anunţat chiar de către artist în toamna lui 2010, şi-a găsit regizorul şi este acum în căutarea actorului care îl va interpreta pe faimosul cântăreţ. Potrivit The Hollywood Reporter, acesta ar putea fi Justin Timberlake.

Muzician de succes, dar şi un actor apreciat, Timberlake este prima alegere a lui Elton pentru filmul său biografic, mai ales că starul lui In Time şi Friends with Benefits a mai avut o dată ocazia de a fi în pielea acestuia. „Numărul unu pe lista mea este Justin Timberlake”, a declarat Elton publicaţiei L.A. Times, „pentru că m-a mai portretizat şi înainte într-un videoclip al lui David LaChapelle şi a fost superb”, a adăugat el.

Pentru atmosfera suprarealistă a peliculei anunţată de scenaristul producţiei, Lee Hall (Billy Elliot), Elton John - unul dintre producătorii filmului - şi l-a dorit pe regizorul lui Moulin Rouge, Baz Luhrman, care a fost însă nevoit să refuze oferta din cauza programului încărcat (lucrează acum la adaptarea pentru marele ecran a lui The Great Gatsby).

Se pare însă că un alt regizor a acceptat oferta lui Elton pentru biopic-ul său, iar acesta va fi anunţat curând. „Nu putem încă să-i dezvăluim numele, însă am reuşit să obţinem participarea cuiva de care suntem foarte mândri”, a spus cântăreţul.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 3 ianuarie 2012 11:10
Of, tinand cont ca e vorba de filmul filmul biografic al lui Elton cred ca Justin are mari sanse sa faca ceva bine, mai ales ca sunt pe domeniu ambii, sper sa iasa ceva frumos.
Radu47hit pe 3 ianuarie 2012 13:12
o sa se impace de minune...)
Gebeleizis pe 3 ianuarie 2012 15:17
Neinteresant.
Han_Solo pe 3 ianuarie 2012 21:51
exact
alex_il_fenomeno pe 5 ianuarie 2012 19:28
nu stiu daca o sa fie ceva neaaparat bun ...
GeorgeGeo2011 pe 13 martie 2012 17:22
Oricum justin si seamana cu elton in tinerte deci..........
GeorgeGeo2011 pe 13 martie 2012 17:22
tinerete scuzati::))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells