Justin Bieber, în Batman vs. Superman?

de Cristina Grigore în 16 Sep 2013
Starul adolescent a publicat o imagine cu scenariul lui Man of Steel 2 marcată cu numele său

Cântărețul Justin Bieber a publicat recent pe Instagram.com o imagine a sa alături de scenariul continuării lui Man of Steel, intitulat acum Batman vs. Superman. Imaginea a strâns rapid peste 780 de mii de like-uri, însă site-urile de profil au negat veridicitatea unei asocieri între starul adolescent și distribuția mult-așteptatului și mult-discutatului film, cei de la The Wrap oferind chiar mărturia unui apropiat al echipei de producție, care a confirmat că scenariul din poză este un fals.

Așa cum au punctat atât Collider.com, cât și TheHollywoodReporter.com, un scenariu al filmului nici nu avea cum să fie gata până acum, iar farsa lui Bieber – care, dacă ar fi fost adevărată, ar fi putut încinge la maxim spiritele în mediul online și nu numai, mai ales după discuțiile provocate de alegerea pentru rolul lui Batman a lui Ben Affleck – pare să fie legată de o emisiune online de comedie, la care Bieber lucrează zilele acestea.

Exploreaza subiecte similare:

Justin Bieber, Man of Steel, Batman vs. Superman, Ben Affleck, actor

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
richardro pe 16 septembrie 2013 07:55
fix asta mai trebuia
nicolas84 pe 16 septembrie 2013 10:07
Nu m-ar mira pt ca vad ca e prezent peste tot unde de fapt nu ar avea loc deoarece vrea sa dovedeasCA CA e si el "macio" si plurivalent.
Colac peste pupaza l-am vazut la meciul de box al lui Mayweather din week-end.

Musa.del.Arte pe 16 septembrie 2013 11:17
Nu stiu cati ati observat hartia igienica din dreapta lui Bieber. Nu o sa spun decat ca gluma lui se potriveste bine cu decorul.
RaVaGe93 pe 16 septembrie 2013 12:18
asta merita luat la pumni X(
nouvellevague pe 16 septembrie 2013 12:28
Why GOD why ?
alex_28 pe 16 septembrie 2013 13:56
stiu ca in principiu democratic si corect ar fi si defapt este ca orice finta de pe planeta sa aiba dreptul la existenta dar cu toate astea mucosul asta ma irita foarte rau..unde te uiti unde te sucesti peste el dai
unkn0wn pe 16 septembrie 2013 14:20
Ca sa nu se spuna ca-s discriminate minoritatile sexuale (gay, lesbiene) probabil se vrea si distributia lui J Bieber, practic e acelasi lucru cu discriminarea rasiala, in majoritatea filmelor americane trebuie sa existe in unul din rolurile principale si un negru.
TheJesus pe 16 septembrie 2013 17:18
Asta pune punctul pe I ,daca praful asta care nu are nici cea mai legatura cu cinematografia e inclus in film atunci au facut-o de cacao. Poate daca o sa interpreteze rolul unui copil mort o sa aiba ceva sanse mai mari.
Macabru pe 16 septembrie 2013 19:50
Nu credeam c-o sa zic asta vreodata, dar oricand as prefera s-o vad pe mumia aia de Kristen Stewart in locul astuia. Just Bieber in Batman vs. Superman..hm, cineva chiar are un umor negru fantastic.
legolas05 pe 16 septembrie 2013 21:06
Adevarat.
legolas05 pe 16 septembrie 2013 21:05
Daca era adevarat,asta era cea mai proasta alegere din istoria cinematografiei,eu clar nu mai vizionam filmul.
Jock3R1 pe 16 septembrie 2013 22:19
Stai linistiti s-a confirmat in articol ca-i vrajeala.Sunt de accord cu voi daca aparea muci-n branza asta in film creca ma duceam peste ei si purtam o discutie asa amiabila ca sa spun.Mi-am dat seama imediat ca-i vrajeala.Pai frate, ce sa caute puta stramba asta intr-un film de asa magnitudine, adica cat de tampit sa fii sa-l bagi in film pe maimuta.Nici ca baiatu cu prosoapele nu-l angajam.Da ce zic io, nici macar nu vroiam sai vad fatau p-acolo.
vladimir84 pe 17 septembrie 2013 09:39
Putea sa apara in rolul unui drogat care se arunca de pe o cladire.
alex_il_fenomeno pe 19 septembrie 2013 17:05
Tare asta :))
alex_il_fenomeno pe 19 septembrie 2013 17:04
Cu Bieber in film cred ca productia ar fi fost un esec total...Bine ca a fost o farsa.
yukkio pe 2 februarie 2014 23:57
mai bine nu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells