Justice League, regizat de fraţii Wachowski?

de Cristina Grigore în 27 Aug 2012
Justice League, regizat de fraţii Wachowski?

Studiourile Warner Bros. continuă lucrul la Justice League, filmul ce va aduce împreună cei mai cunoscuţi superoi DC Comics, şi au început încă de la anunţarea proiectului cursa pentru aflarea regizorului potrivit pentru această adaptare.

Recent, Ben Affleck, cel care a realizat unul din succesele de casă ale studiourilor, The Town, a fost numit candidatul principal pentru această poziţie, însă acesta a negat implicarea în proiect. Alt nume celebru a trecut în prim-planul producătorilor, iar acesta, scrie Moviehole, este cel al fraţilor Wachowski, regizorii lui The Matrix.

Cei doi au impresionat studiourile Warner atât anterior, cu multiaclamata trilogie SF, cât şi recent, datorită producţiei inedite pe care se pregătesc să o lanseze în această toamnă, Cloud Atlas. Urmează ca plasarea lor în scaunul regizoral al lui Justice League să fie confirmată. În 2009, fraţii Wachowski au mai intrat odată în moara zvonurilor pentru scaunul regizoral al unui film de buget mare ce avea ca scop reboot-ul seriei de filme bazate pe aventurile celui mai celebru supererou Marvel, Superman, însă poziţia i-a revenit în final lui Zack Snyder (Watchmen, 3000).

Cloud Atlas, noul film al regizorilor lui The Matrix are în scenariu o mulţime de personaje, interpretate de Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Hugh Grant, Jim Sturgess, Susan Sarandon, Ben Whishaw, Keith David, Jim Broadbent şi James D'Arcy, o mulţime de nume foarte cunoscute ce atestă celor de la Warner abilităţile necesare ale lui Andy şi Lana Wachowski pentru a putea face faţă unui film cu un număr mare de eroi, precum Justice League of America.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 27 august 2012 10:44
D.p.m.d.v. universul Marvel e mai tare decat cel al D.C. Comics
Levente88 pe 27 august 2012 12:29
Daca nu ma insel, cei de la Marvel s-au inspirat foarte mult din universul DC.
Tyson_Kyd pe 28 august 2012 14:24
Nu, cei de la D.C. Comics au fost si sunt mai buni de cat cei de la Marvel, de-o cam data . Cum spune si Levente88, cei de la Marvel sau cam luat dupa D.C., adica au facut seriale animate bazate pe eroi de la D.C., cu toate ca in momentul de fata cei de la Marvel au mai multe planuri, cu care zic eu o sa ii intreaca pe cei de la D.C, prin faptul ca o sa aibe mai multe castiguri, foarte mari . Apropo fratilor ala de a scris aceasta stire e cam prost, Superman nu face parte din Marvel, ci din D.C. .
Sayko pe 27 august 2012 11:26
Universul DC Comics este axat pe un anumit segment de public,mai tinerel, chiar daca Nolan a demonstrat contrariul cu trilogia Batman.De la Marvel Hulk mi se pare cel de departe cea mai tare creatie chiar daca nu a fost bine gestionat potentialul acestuia.
spartacus pe 27 august 2012 12:01
Sa fim seriosi - fratii Wachowski au demonstrat cu prisosinta ca pot face cu adevarat minuni. MATRIX a fost un film-revolutie, care a marcat definitiv cinematografia. Personal, m-as bucura dak filmul ar incapea pe mana lor.
leachim1337 pe 27 august 2012 13:22
Uhm, pentru corectitudinea articolului, Superman face parte din universul DC Comics, nicidecum din universul Marvel.
miaa pe 27 august 2012 19:43
asta vroiam si eu sa spun
radurex25 pe 27 august 2012 20:32
corect, asta daca facem abstractie versiunea lui stan lee a lui supermen, care oricum nu prea poate fi considerata ca parte din marvel (see wikipedia)
sylgrio pe 27 august 2012 16:44
am gasit un tip care zice ceva destul de importan si se potriveste aici
That's why you don't rush it. I understand WB wants to jump on this as soon as possible after the commercial success of the Avengers, but that is a wildly different story. That movie was multiple movies and years in the making, all subtly but definitively leading up to it. Plus, with a director like Joss Whedon, all combined to make that movie incredible. Anything less from their part will be a waste of a fantastic property, especially if they have the big names in the movie. But also it won't be quite as good since Capt. America was consistent, Iron Man was, Black Widow to a degree, Thor was, Hawkeye, Nick Fury, S.H.I.E.L.D. Christian Bale won't return as Batman, and Superman is constantly changing, I'm guessing they want to wash their hands of Green Lantern, no real Green Arrow, etc. Take it slow and make it worth it, or else you won't have anything even worthy of being in the same room as Avengers.
si cineva a raspuns:
So the Justice League 2034?
parerea mea?are dreptate.

Bayard pe 27 august 2012 19:58
Da, personajele Justice League sunt mult mai cunoscute, asteptarile pentru fiecare in parte o sa fie foarte mari si automat mai dificile. Ce faci cu Batman dupa ce s-a lasat Bale? multe probleme.... dar eu cred ca merita rezolvate
konigtiger88 pe 28 august 2012 01:12
Dar cine a spus ca Bale s-a lasat de Batman?....el chiar a declarat ca ar mai juca in 10 filme rolul lui Batman dar in regia lui Christopher Nolan, acum ramane de vazut daca are aceeasi parere si cand nu va regiza Nolan.
cristi23 pe 28 august 2012 11:21
ar fi o idee buna ca fratii ,parintii lui matrix sa regizeze justice league.apropo este o greseala mare in articol..........superman nu apartine de marvel ci de dc comics......se mai intampla...
Amarfii_Mihail pe 28 august 2012 13:26
ma gandeam ca doar io am observat ...
Phantom_sub pe 30 august 2012 10:45
Update: http://www.denofgeek.com/movies/justice-league/22495/brett-ratner-and-mcg-linked-with-justice-league-movie
alex_il_fenomeno pe 8 septembrie 2012 10:34
sper ca cea mai capabila persoana sa faca acest lucru .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells