Justice League a strâns 96 milioane de dolari la debutul pe teritorul nord-american

de Cristina Grigore în 20 Nov 2017
Pelicula nu a reuşit să egaleze încasările lui Wonder Woman (ce au marcat o lansare de 103 milioane de dolari)

Filmul ce a strâns laolaltă supereroii proeminenţi ai DC, Justice League, s-a lansat în acest week-end pe teritoriul nord-american, iar suma obţinută, deşi mare, nu a fost chiar cea estimată de realizatori. Pelicula, ale cărei încasări era de aşteptat să depăşească 100 de milioane de dolari la box office, s-a oprit la 96, scrie Variety.com.

Filmul a obţinut în Statele Unite mult mai puţin decât Batman V Superman: Dawn of Justice, producţia ce s-a ridicat cu 70 de milioane de dolari peste alte pelicule DC şi a ajuns la 166 milioane la debut. Justice League a recuperat însă, din pieţele din afara SUA, unde a strâns în acest sfârşit de săptămână 281 milioane de dolari.

Justice League a avut, în cadrul universului cinematografic DC, cele mai mici încasări la debut. Wonder Woman a ajuns la 103 milioane de dolari, Man of Steel la 116,6 iar Suicide Squad la 122,7 milioane de dolari.  

Exploreaza subiecte similare:

Justice League, Batman V Superman: Dawn of Justice, Wonder Woman, Man of Steel, Suicide Squad

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 20 noiembrie 2017 15:47
a strans 281 mil in total,inclusiv SUA,185 fara.Nu este o suma mare daca ne luam dupa incasarile lui BvS de 422 milioane si ajuns la doar 873,daca va avea acelasi traseu nu il vad sa treaca de 800,cat m-am inselat cand am anticipat incasari de cel putin 1 mld
nosound871 pe 20 noiembrie 2017 18:17
e foarte putin.....chiar incredibil de putin..primul Avengers a facut mult mai mult ( e mult peste justice league ,ca film ma refer , parerea mea)dar totusi..un film de genu trebuia sa faca mult mai multi bani si sa fie umpic mai reusit....parerea mea ca nu o sa depaseasca 1 mld.
Phantom_sub pe 20 noiembrie 2017 19:02
https://www.cinemascore.com/ si are si scor mic din partea publicului

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells