Jurassic World 2 – T-Rex apare în noi imagini de pe platoul de filmare

de Cristina Grigore în 7 Iul 2017
Regizorul J.A. Bayona pare că s-a ţinut de cuvânt şi a folosit din plin în sequel creaturile animatronice

Cu titlul Jurassic World: Fallen Kingdom, continuarea aventurilor din parcul cu dinozauri relansată în 2015 mai are aproape un an până la debutul în cinematografe, timp destul de lung pentru fanii seriei. Informaţiile legate de film nu au fost prea multe până acum. Însă imaginile surprinse recent pe platoul de filmare din Hawaii de către televiziunea KITV News, ne confirmă una dintre afirmaţiile regizorului peliculei, J.A. Bayona, care a spus că pentru sequel se va baza mai puţin pe CGI şi mai mult pe efecte speciale clasice (în cazul acesta, pe folosirea animatronicii).

Fotografiile, preluate de site-ul JurrassicWorld2Movie, arată, printre altele, figura impresionantă a lui T-Rex, captiv într-un fel de cuşcă. Nu se ştie, deocamdată, ce rol va avea în poveste Rexy – dinozaurul care s-a luptat în primul film cu puternicul Indominus Rex. Este însă aproape sigur faptul că, odată ce insula a fost invadată de periculoasele creaturi, o echipă de vânători de dinozauri vor porni pe urmele lor.

Pelicula urmează să încheie filmările săptămâna aceasta. Lansarea în Statele Unite este programată pentru 22 iunie 2018. Alături de Chris Pratt (Owen), Bryce Dallas Howard (Claire) şi BD Wong (Dr. Henry Wu) îl vom vedea în film şi pe Jeff Goldblum, ce revine după o lungă vreme în franciză, în rolul lui Ian Malcom. 

Exploreaza subiecte similare:

Jurassic World: Fallen Kingdom, J.A. Bayona, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, Jeff Goldblum

Alte știri din cinema

Jake Gyllenhaal ar putea să îl înlocuiască pe Ben Affleck în rolul lui Batman

Collider scrie că decizia de a-l înlătura pe Affleck din serie a fost luată la începutul lui 2017, după ce un anunţ oficial a fost amânat până la premiera Justice League, pentru a evita publicitatea negativă

Kidman îl recompensează cu 600.000 de dolari pe soț pentru fiecare an împreună

Surprinzătoarele acorduri prenupţiale ale celor mai bogate cupluri ale Americii

Afară cu Johnny Depp din distribuția Fantastic Beasts, cer fanii seriei Harry Potter

Criticii lui de pe reţelele de socializare dau ca exemplu înlăturarea lui Kevin Spacey din filmul All the Money in the World

James Franco devine supererou. Va fi Madrox, the Multiple Man

Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells