Jupiter Ascending, noul SF de acţiune al fraţilor Wachowski

de Cristina Grigore în 21 Oct 2011
Jupiter Ascending, noul SF de acţiune al fraţilor Wachowski

Cei doi fraţi Wachowski, Lana şi Andy, deveniţi faimoşi odată cu lansarea trilogiei Matrix, revin la genul care i-a consacrat. Cei doi filmează acum la Cloud Atlas, un SF după o un roman post-apocaliptic şi vor începe în curând lucrul şi la Jupiter Ascending, peliculă aparţinând aceluiaşi gen, scrie Deadline.

Scenariul noului SF a fost considerat extrem de interesant şi original de către studiourile Warner Bros., ce a achiziţionat povestea, entuziasmul acestora fiind atât de mare vizavi de acest proiect, încât au plasat data de începere a filmărilor în primăvara anului viitor. Cei de la Warner sunt acum în căutarea unui actor de calibru pentru a fi distribuit ca protagonist, însă obişnuitele şi aşteptatele detalii despre scenariu nu au fost dezvăluite încă.

Se pare că Jupiter Ascending va fi încă una dintre producţiile de buget mare pentru studiourile ce mai au acum în pregătire adaptarea manga Akira şi comedia de acţiune The Man from U.N.C.L.E..

În ceea ce îi priveste pe fraţii Wachowski, programul lor este unul destul de încărcat, ei mai având în agenda de lucru misteriosul Cobalt Neural 9 (nu au fost oferite până acum prea multe detalii nici în legătură cu acest film) şi o inedită variantă a poveştii lui Robin Hood, intitulată simplu, Hood.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bagio pe 21 octombrie 2011 09:20
la treaba atunci ! :)
alex_il_fenomeno pe 21 octombrie 2011 14:06
macar de ar avea acelasi succes si cu acest film !
Bogdann13 pe 21 octombrie 2011 16:09
Sunt convis ca o sa iasa ceva foarte tare :D
Mi-a placut mult de tot Matrix si V for Vendetta.

Bayard pe 22 octombrie 2011 10:20
Excelent.... in ultima vreme parca se rarisera SF-urile cu bugete mari.... studiourile se concentrasera pe filme cu super eroi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells