„Jumanji: Aventura în junglă” - lider absolut de box-office în vacanța de sărbători

de Cinemagia în 9 Ian 2018
O comedie de acțiune 3D, cu efecte speciale din plin, Jumanji: Welcome to the Jungle duce la un nou nivel povestea din primul film Jumanji (1995), care a încântat generații de cinefili din întreaga lume

În vacanța de iarnă, românii au preferat „Jumanji: Aventura în junglă” - un film de aventură pentru întreaga familie. Acesta nu doar că a atras 94.477 spectatori și încasări de 2.131.370 lei în weekend-ul de lansare (29-31 decembrie 2017), dar s-a menținut pe primul loc și între 5-7 ianuarie a.c., cu 87.048 spectatori și încasări de 2.000.229 lei, ceea ce-l face lider detașat în box-office-ul național pentru al doilea week-end consecutiv, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Totodată, același distribuitor, InterComFilm Distribution, ocupă și locul secund în clasament, cu thrillerul Insidious The Last Key, care a cumulat 38.748 de spectatori și încasări de 727.671 lei.

Aflați la „detenție”, patru adolescenți foarte diferiți, colegi de liceu, primesc sarcina de a face curățenie într-un depozit plin de vechituri al liceului. Așa descoperă, pe o veche consolă video, un joc necunoscut, „Jumanji”, și decid să-l încerce. Nici prin gând nu le trece însă ce urmează să se întâmple! Odată ce-și aleg personajele din joc, sunt absorbiți în lumea Jumanji și se transformă în acele personaje: Spencer cel emotiv, sensibil și alergic la orice devine Dr. Smolder Bravestone, neînfricat arheolog și explorator (interpretat de Dwayne “The Rock” Johnson); Bethany, vedeta școlii, obsedată de propria imagine, se transformă în doctorul Shelly Oberon, expert în cartografie, arheologie și paleontologie - un bărbat rotofei, între două varste (Jack Black), atleticul Fridge intră în pielea lui Franklin “Moose” Finbar – expert în zoologie și armament, dar de talia lui Kevin Hart, iar Martha cea intelectuală și brutal de sinceră, o prezență cam ștearsă, devine luptătoarea de arte marțiale Ruby Roundhouse (Karen Gillan).

Jocul conferă fiecăruia dintre cei patru protagoniști atât abilități speciale, cât și slăbiciuni, așa că, pentru a-și duce cu bine misiunea la capăt, eroii trebuie să-și folosească atuurile cu băgare de seamă pentru a depăși pericolele întâmpinate, mai ales că au doar trei vieți, inamicii îi urmăresc îndeaproape, iar „colegii” de aventură se mai țin și de farse. Pentru a scăpa cu viață, sunt nevoiți să se autodepășească și să se ajute reciproc. Altfel, riscă să rămână blocați pentru totdeauna în lumea Jumanji! Cum se descurcă vedeți la cinema, în „Jumanji: Aventura în junglă”. În alte roluri îi veți recunoaște pe Nick Jonas (alias Alex, un băiat captiv de 20 de ani în lumea jocului Jumanji) și Bobby Cannavale, care-l interpretează pe maleficul Van Pelt, liderul unei temute găști de bandiți.

Producție Matt Tolmach/Seven Bucks, prezentată de Columbia Pictures și distribuită de InterComFilm Distribution, noul „Jumanji: Welcome to the Jungle”/„Jumanji: Aventura în junglă” are o durată de 119 minute și este recomandat pentru audiență generală. Regia îi aparține lui Jake Kasdan, iar scenariul este realizat de Chris Mckenna & Erik Sommers și Scott Rosenberg & Jeff Pinkner, după o poveste de Chris Mckenna, inspirată, la rândul ei, de cartea Jumanji a lui Chris Van Allsburg.

 

Exploreaza subiecte similare:

Jumanji: Welcome to the Jungle

Alte știri din cinema

Scenariul episodului pilot din The Witcher este gata. Serialul Netflix, mai aproape de producţie

Producţia se va baza pe romanele lui Andrzej Sapkowski, nu pe celebrul joc video realizat după acestea

Wonder Woman 2 - primul film la care se vor aplica noile reguli împotriva hărțuirii sexuale

Iniţiativa a venit din partea Asociația Producătorilor Americani

„În pronunțare”, cu Dorotheea Petre și Toma Cuzin, la Săptămâna Criticii de la Berlin

„Comitetul nostru de selecție a fost foarte impresionat atât de conceptul cinematografic, cât și de mizanscena puternică”

Ce filme mai are în agendă Steven Spielberg. Indiana Jones 5 este unul dintre ele

Chris Pratt ar putea juca, alături de Harrison Ford, în viitorul Indiana Jones

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 10 ianuarie 2018 12:53
Dacă tot merge așa de bine, va trece (pe plan mondial) de cele 698 milioane ale lui IT.
S-ar putea să se apropie de Deadpool *ce-ar fi un miracol și un super-hit pentru Sony*.
Cam toată lumea a crezut că acest JUMANJI 2 (înainte să fie lansat), o să facă intre 250-400 max.
O surpriză foarte plăcută este!

camaleonii pe 10 ianuarie 2018 16:08
De IT trece fara nicio problema. Si de Deadpool 90% va incasa peste el. Are sanse si la 850 daca va fi hit in China.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells