Jude Law fusese avertizat, în timp ce filma Contagion, că o pandemie similară e inevitabilă în realitate

de Marina Florea în 27 Nov 2020
Actorul explică faptul că a fost înfricoșat de subiectul filmului

Jude Law susține că, în timpul filmărilor la Contagion, oamenii de știință care lucrau cu echipa de producție în calitate de consultanți au avertizat că o pandemie similară cu aceea din film este probabil să se întâmple în realitate.

Discutând cu publicația GQ, joi, actorul menționează că în timpul filmărilor la thriller-ul din 2011 i s-a spus ceea ce urmează să se întâmple cu ani înainte de debutul pandemiei de coronavirus.

„Au anticipat cu exactitate exact ceea ce s-a întâmplat”, relateză Law. „Oamenii de știință care au lucrat cu noi pe platou, cu scenaristul Scott (Z.Burns) și cu regizorul Steven (Soderbergh) erau persoane foarte bine pregătite și experimentate și știau la ce să se aștepte. Și, cu toții, ne-au spus ce urmează să se întâmple – și era vorba de când anume, nu dacă da sau nu...”

Actorul a continuat: „Modul în care au descris-o, care s-a petrecut întocmai în realitate, a avut logică. Ceea ce e înspăimântător este că afli despre asta pe un platou de filmare, numai pentru că ai ocazia să lucrezi cu experți în domeniu...”

Law a jucat rolul lui Alan Krumwiede în thriller-ul pe tema pandemiei, în care apar și alte nume mari.

Actorul explică faptul că a fost înfricoșat de subiectul filmului, dar după un timp frica i-a dispărut. Totuși: „La începutul lui 2020, atunci când am auzit ce anume se întâmpla în China, lucruri care curând au devenit evidente în întreaga lume, ni s-a ridicat un semnal de alarmă”, continuă actorul. „Din păcate, nu am fost foarte surprins”.

Exploreaza subiecte similare:

Contagion, Jude Law

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells