Josh Trank i-a supărat pe mai marii Disney. Regizorul a fost înlăturat de la cârma spin-off-ului Star Wars

de Cristina Grigore în 4 Mai 2015
Un nou regizor al peliculei va fi anunţat în curând

Josh Trank, regizorul lui Chronicle şi al noului Fantastic Four (din 5 august şi pe marile noastre ecrane), a fost concediat de studiourile Disney, scrie The Hollywood Reporter. Cineastul, considerat unul dintre cei mai talentaţi de la Hollywood, urma să stea la cârma unuia dintre spin-off-urile recent anunţate ale francizei Star Wars.  

Deşi în comunicatul său de presă Trank a declarat că a renunţat din proprie iniţiativă la regia filmului, pentru a se concentra pe „alte propuneri creative originale”, surse din cadrul Disney susţin că acest lucru a fost cauzat de comportamentul neadecvat al regizorului în timpul filmărilor la Fantastic Four şi Chronicle.

Producătorii au spus despre tânărul cineast că, deşi este extraordinar de talentat, nu deţine abilităţile de bază pentru munca în echipă, în luarea deciziilor şi comunicare interpersonală. Ei au dezvăluit că în timpul filmărilor la Fantastic Four comportamentul lui Trank a fost oscilant, acesta izolându-se adesea şi evitând să ofere indicaţii clare sau să ofere soluţii. A fost de asemenea raportată o situaţie de pe urma căreia studioul a trebuit să plătească daune de peste 100.000 de dolari din cauza celor trei câini ai lui Trank, lăsaţi siguri în apartamentul închiriat pentru el de către Disney.

În plus, cineastul nu a apărut la recentul eveniment organizat de Disney în California pentru celebrarea seriei de filme Star Wars, deşi se angajase să o facă, studioul fiind nevoit să găsească o scuză pentru lipsa acestuia.

Realizatorii spin-off-ului Star Wars au declarat că producţia filmului înaintează conform planificărilor şi că un nou regizor al filmului va fi anunţat în curând.

Exploreaza subiecte similare:

Josh Trank, actor, The Fantastic Four, Chronicle

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 4 mai 2015 09:51
Pacat ... Josh Trank este unul dintre cei mai inovativi regizori tineri din ziua de azi ,sunt foarte curios sa vad pe cine vor pune la carma spin-off-ului Star Wars
JohnnyAddams pe 4 mai 2015 14:51
Problema cu marile studiouri e ca atunci cand aleg un regizor tanar la carma unei superproductii, nu ii ofera control absolut deloc. Marc Webb a fost o marioneta a producatorilor Sony, cititi mailurile intre producatorii Sony facute publice de WikiLeaks, discutii intre producatori legate de Marc Webb sau viitorul regizor Spiderman, Drew Goddard. Iar cand un regizor tanar cu personalitate nu accepta sa fie manevrat, se ajunge la "creative differences", foarte frecvent la filmele cu supereroi. In ultimul timp au renuntat Patty Jenkins, Michelle MacLaren, Edgar Wright.
Costirik pe 4 mai 2015 16:44
Prea mult ego strica;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells