Jonny Lee Miller, Sherlock Holmes și Dr. Watson: „sunt folosite și cazuri reale ca inspirație”

de Cinemagia în 27 Mar 2017
Sezonul 5 al serialului Sherlock Holmes și Dr. Watson/Elementary se difuzează din 27 martie, de la 23:00, pe AXN

Noul sezon din Sherlock Holmes și Dr. Watson începe exploziv luni, 27 martie, exclusiv pe canalul AXN! O explozie mortală îi aduce pe Sherlock și Dr. Watson la fața locului, unde Sherlock observă o persoană ciudată și începe să o urmărească, dar lasă în urmă o amprentă. Ce secrete ascunde amprenta și cum se leagă de explozii? Aflați luni, 27 martie, de la 23:00.

AXN România a pus la dispoziția cititorilor Cinemagia un interviu cu Jonny Lee Miller.

Cum te simți înapoi în „Sherlock Holmes și Dr. Watson”?

Jonny Lee Miller: Trebuie să recunosc că pare ușor înspămâintător să ai în față un sezon de 24 de episoade. Este un proiect care te poate intimida, dar te întorci mereu la el. Când îți intri în ritm și mașinăria bine unsă își face treaba, totul se mișcă rapid. Și iată-ne acum, gata pregătiți pentru sezonul al cincilea deja.

Cum a evoluat versiunea ta de Sherlock de-a lungul serialului?

Jonny Lee Miller: Cred că oamenii se uită la serial ca să vadă ce își doresc ei. De-a lungul timpului am devenit din ce în ce mai confortabil în acest rol, ceea ce mi-a dat și mai multă încredere în viața de zi cu zi. E mare lucru pentru un actor.

Ce îți place cel mai mult la relația dintre Sherlock și Watson?

Jonny Lee Miller: Îmi place că este puțin ciudată. Îmi place că sunt foarte diferiți, chiar opuși în unele aspecte, dar, în același timp, și buni prieteni. Îmi place că nu au o relație romantică. Îmi place că tot serialul este despre Sherlock Holmes și Dr. Watson – de fapt, asta cred că îmi place cel mai mult.

Cum te simți la cel de-al 100-lea episod din „Sherlock Holmes și Dr. Watson”?

Jonny Lee Miller: Minunat. Să știi că mă simt foarte norocos.

Te-ai gândit vreodată că serialul va ajunge la cel de-al 100-lea episod?

Jonny Lee Miller: Poți crea un serial foarte bun, poți să ai toate ingredientele necesare pentru asta și totuși, serialul poate fi anulat după primele sezoane. Lucrurile acestea nu depind de noi, așa că eu nu mă gândesc prea mult la asta.

 

Ce calități trebuie să aibă un serial să ajungă la 100 de episoade?

Jonny Lee Miller: Trebuie să facem tot ce ne stă în putință și să sperăm că implicarea noastră ajunge și la oameni, dincolo de ecrane. Să sperăm că am creat ceva suficient de bun ca lumea să vrea să se uite în continuare la noi.

Scenariștii folosesc cazuri reale ca inspirație pentru serial?

Jonny Lee Miller: Când ai de-a face cu atâtea povești, trebuie să tot cauți lucruri super interesante. Realitatea este mult mai interesantă decât ficțiunea și mulți oameni nu ar crede, dar da, sunt folosite și cazuri reale ca inspirație.

Difuzare:

Diseară, AXN difuzează primele episoade din noile sezoane ale Sherlock și Sherlock Holmes și Dr. Watson (Elementary). Ia-ți porția dublă de Sherlock, de la 21:00 și de la 23:00!.

Exploreaza subiecte similare:

Elementary, Jonny Lee Miller

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells