Jokerul lui Jared Leto primeşte o surprinzătoare nouă şansă

de Marina Florea în 25 Oct 2020
Jokerul rânjeşte din nou?

Reboot-ul pentru micul ecran la Justice League, semnat de către Zack Snyder, se pare că va avea parte de întoarcerea unei figuri mai puţin îndrăgite de către Ligă, anume Jokerul. Oare Jared Leto va fi cel care râde la urmă reprimind rolul, se întreabă jurnaliștii de la publicația The Guardian, după ce zvonuri au apărut că Jared Leto va mai juca o dată rolul Joker-ului în varianta revizuită a Justice League, care este adusă pe micul ecran de către HBO Max după o campanie a fanilor.

Nu e nimic greşit că un actor se întoarce într-un rol în care altcineva a avut deja succes, însă lucrurile nu merg întotdeauna aşa de bine. Întrebaţi-l pe Sean Connery, care îmbrăca elegantul costum de James Bond într-unul din filmele mai puţin reuşite din serie, anume Diamonds are Forever, deşi George Lazenby jucase rolul agentului secret în On Her Majesty's Secret Service cu doi ani în urmă.

În 2017, Zack Snyder a trebuit să renunţe la film după un deces în familie, fiind înlocuit de către Josh Whedon, care a rescris mare parte din scenariu, a tăiat mai multe părţi din povestire şi a încercat să investească galeria de eroi de acţiune a DC cu ceva discuţii între supereroi. Nu a funcţionat. Justice League nu a fost mai bine primit decât filmul lui Zack Snyder Batman vs. Superman: Dawn of Justice. Între timp, Whedon pare să fie enervat pe majoritatea actorilor din distribuţie, în special pe Ray Fisher (care joacă rolul lui Cyborg), actorul aflat iniţial în centrul filmului. Fisher a anunţat pe Tweeter despre comportamentul regizorului pe platou că a fost „dizgraţios, abuziv, neprofesionist şi complet inacceptabil”, fiind sprijinit de producătorii Justice League Jon Berg şi Geoff Johns. Berg a negat acuzaţiile lui Fisher.

Un lucru este sigur: Leto nu a fost parte din varianta iniţială a Justice League, dar poate era parte din planul iniţial al regizorului Snyder. Leto a jucat, prima oară, rolul Joker-ului în filmul Suicide Squad din 2016, însă cu toate că a încercat să intre în pielea personajului cu tot felul de surprize ciudate trimise colegilor de platou, părţile lui filmate au ajuns aproape cu totul tăiate la montaj. Din ceea ce se știe, nu va participa nici la continuarea filmului ce va veni aproape sigur (The Suicide Squad 2, la anul). Pe de altă parte, deși se credea că Ben Affleck nu va mai apărea în rolul supereroului în mantie - totuşi el revine drept cavalerul întunecat în Justice League 2.0.

Tot așa e posibil ca Zack Snyder şi Jared Leto să se întoarcă pentru a arăta cum ar fi trebuit să fie lucrurile, şi e numai o chestiune de timp înainte ca HBO Max să dea publicităţii informația.

Exploreaza subiecte similare:

Jared Leto, Justice League, Zack Snyder

Alte știri din cinema

Avalanşă de nominalizări la Oscar 2021 pentru Netflix?

Gigantul media ar putea primi cel puţin cinci nominalizări la Oscarul pentru Cel mai bun film

Imaginea inițială a lui Steppenwolf din Justice League, retrasă din cauza aspectului terifiant

Forma finală a villainului din Justice League, un eșec al echipei de efecte speciale

Începe a treia ediția a Festivalului Filmului Palestinian

Publicul va putea urmări opt filme palestiniene, prezentate în premieră în România

Regizorul Alexandre Aja (Crawl) va semna regia horror-ului Elijah

Pe măsură ce în casă încep să se întâmple lucruri bizare, băiatul înțelege repede că sinistrul străin nu este de fapt salvatorul care pretinde că ar fi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells